Какво става, когато се откажем от млякото и млечните продукти

Препоръчваме ви:

Понякога, без да знае, тялото ни не понася млечните продукти. Ако си дадете почивка от тях ще видите тези ползи, които се срещат при много от хората. Трябва да осмислите хранителните си навици. Все пак не всички от дадените проблеми при абсолютно всеки индивид ще имат това лесно решение, но е хубаво да опитате, защото тялото само си дава симптоми, на които трябва да обърнете внимание.

1. Побирате се в тесните дънки

Винаги е трудно да вземете пролетните си дрехи и да се поберете в тях, но ако сте казали „чао” поне за малко на млечните продукти, то ще се усмихнете пред огледалото. Ако в началото на годината опитате диета без мляко и сирене, то пролетните дрехи ще ви чакат с усмивка.

2. Чао-чао, подуване

Ако вече посягате към хапчетата, които облекчават подуването и често след хранене се чувствате като балон. То може би намалявайки млечните продукти е решението. При много хора проблемите на стомаха са именно от приема на мляко и млечни продукти.

3 Каква приятна миризма!

Години хронични синузити и инфекции, след много спрейове и антибиотици, карат докторите на Джени Сюгар да й предложат операция на синусите. Но вместо това, тя казва сбогом на млечните продукти. Докторът се учудва как алергиите изчезват, а напрежението в синусите стихва.

4. Какъв крем за лице ползвате

За съжаление, при много хора кожните проблеми с неизяснен произход се дължат на непоносимост към млечни продукти и това се изрязява с груба кожа и с пъпчици по нея. Ако спрете млечните продукти и забележите промяна, намерили сте истинския проблем и имате силата да го разрешите.

5. Смутита, сокове и картофи

Мислите си, че след забързан ден нямате сили да готвите и взимате най-бързото нещо от хладилника, но всъщност това е само оправдание. Различни видове смутита се правят много бързо, картофите само мятате във фурната или уреда за пара и вече имате готова вечеря, без млечни продукти. Заложете на пълнозърнестите ястия и на салатите, така ще направите услуга на цялото си тяло, а и килограмите ще намалеят. Ако се храните здравословно, ще имате и повече енергия в края на деня.

Правите ли си разтоварване от млечните продукти или го смятате за ненужно? 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *