Килолек – за лекота на женската фигура

Наднорменото тегло е все по-често срещан проблем, дължащ се на комбинация от физически и психологически фактори. Всеки би желал да изглежда добре и да се чувства добре в своето тяло, днешната фармацевтика се грижи за създаване на уникални комбинации в помощ на хората. Ето защо днес предлагаме на вашето внимание един продукт, съчетаващ в себе си витамини, минерали и природни съставки.

Килолек е иновативна формула, създадена да подпомогне в премахването на излишните килограми, в допълнение с вашите здравословни режими. Наред с потискането на апетита, хранителната добавка се грижи за обмяната на веществата, енергийния капацитет на клетките и за здравето на вашето сърце. Всичко това се постига, благодарение на уникалната комбинация от съставки:

– L-таурин – есенциална аминокиселина, която в своята молекула съдържа сяра. Тя е отговорна за абсорбацията на мастните киселини, подобрява клетъчната активност, подсилва имунната система и действа като антиоксидант и детоксикатор.

L-Триптофан – аминокиселина, която облекчава стреса, влияе благоприятно на сърцето, контролира телесното тегло като намалява апетита и повишава отделянето на растежен хормон, спомага срещу мигренозни състояния.

– Земна ябълка – известна още като Гулия, действа като антиоксидант, намалява нивата на холестерол в кръвта, регулира мастната обмяна, полезна е за здравето на сърцето.

– Бромелаин – или още бромелин, е ензим, който се открива в ананаса. Основната му функция е насочена към ускоряване разграждането на белтъците, нормализира функциите на храносмилателната система и способства за по-бързото изхвърляне на отпадните вещества от организма.

– Полски хвощ – билка с високо съдържание на минерали, отговорна за отвеждането на излишните течности, изгарянето на мазнините, подобрява здравето на сърцето.

– Азиатска центела – силен диуретик, подпомагащ отделянето на токсичните течности от организма, подпомага кръвообръщението, контролира апетита и забавя естествените процеси на стареене.

– Коензим Q10 – основен компонент на всяка клетка, който осигурява енергия за нормалното протичане на жизненоважни за човешкия организъм процеси. Стимулира загубата на мазнини, подсилва сърцето, антиоксидант, подобрява функциите на имунната система.

– Витамин В6 – Пиродоксин – стимулира правилната асимилация на мазнини и белтъчини и допринася за трансформирацията на триптофана (основна аминокиселина) в ниацин. Подобрява обмяната на веществата и усвояването на аминокиселини. Естествен диуретик.

– Манганов сулфат (Манган) – основната му функция е да активизира ензимите, катализатор е на синтеза на мастни киселини и холестерол и ускорява метаболизма. Това го прави изключително подходяща за премахване на излишните мазнини добавка.

– L-Селенометионин (Селен) – L-селенометионин е селеноаминова киселина, в която селенът замества сярата от метиониновата молекула. Селенът е помощник в борбата със свободните радикали, което го прави подходящ в борбата с различни заболявания, включително и ракови. Антиоксидант, защитаващ здравето на вашето сърце.

Всички тези съставки правят хранителната добавка изключително широкоспектърна и носеща в себе си изключителни ползи за вашето здраве, не само в борбата с излишните килограми, но и в защитата на жизненоважни органи. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *