Колаген – естествената съставка, която предпазва кожата от фотостареене!

Стареенето на кожата е процес, срещу който сме безсилни – с годините тя губи свежия си вид и се отпуска, става по-суха, появяват се бръчки и фини линии. Но вярвате или не, тези видими признаци на стареене трябва да излизат наяве на доста по-късен етап от живота, отколкото сме свикнали. За съжаление обаче, все повече жени във възрастта между 30 и 40 не успяват да поддържат кожата си в добро състояние. Основната причина за това е само една – загубата на колаген, предизвикана от UV-индуцираното увреждане на кожата!

UV лъчите – №1 виновник за интензивното стареене на кожата! UV лъчите могат да проникват дълбоко в дермата. Те разрушават колагеновите влакна и насърчават производството на анормален еластин. Прекомерното излагане на слънчева светлина възпрепятства производството на нов колаген от страна на фибробластите в дермата и в резултат кожата се набръчква, появяват се бръчки, пигментни петна и други несъвършенства. Колкото повече колаген губи кожата, толкова по-уязвима става тя не само по отношение на слънчевата светлина, но и на други фактори, включително стрес, лошо хранене, механични увреждания и др.

Може ли слънцезащитната козметика да предотврати загубата на колаген? Ултравиолетовите лъчи имат унищожително въздействие върху колагена и забавят неговия синтез. В резултат се появяват преждевременни бръчки, шията и деколтето се отпускат, кожата сякаш „посивява”, поради изтъняването на кожата целулитът става много по-видим. Слънцезащитните продукти, които традиционно използваме през лятото, не могат да попречат на тези негативни ефекти. Те разбира се, ни предпазват от опасни изгаряния, но не могат да предотвратят загубата на колаген и фотостареенето.

Хидролизиран колаген – мощна противостарееща грижа за лятото! Хидролизираният колаген е с ниска молекулна маса, благодарение на което има оптимална абсорбция в стомашно-чревния тракт и неколкократно по-висока бионаличност, отколкото обикновения колаген. Когато се приема през устата и в комбинация с хиалуронова киселина, хидролизираният колаген ефективно защитава кожата от увреждания, включително UV-индуцирани, загрубяване, прекомерна сухота, изтъняване и загуба на еластичност. Хиалуроновата киселина проявява дълбоко хидратиращ ефект, подобрява микроциркулацията на кожата и й придава здрав и свеж вид.

Биосел колаген (BioCell Collagen) – всичко, от което се нуждае кожата ти през лятото!

Биосел колаген (BioCell Collagen) съдържа хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло и хидролизираният колаген в продукта се състоят от микроскопични молекули, благодарение на което се усвояват оптимално и въздействат върху кожата на клетъчно ниво, подпомагайки възстановяването й отвътре навън.

Действието на Биосел колаген е оценено в редица рандомизирани, двойно-слепи, плацèбо-контролирани проучвания върху хора, проведени съобразно добрата клинична практика. Те доказват, че BioCell CollagenTM насърчава естественото производство на колаген. В резултат кожата става по фина, гладка и нежна, еластичността и здравината й са възстановени, а дребните несъвършенства – постепенно елиминирани.

Биосел колаген допринася за поддържане нормалното състояние на колагеновите влакна при излагане на слъчнева светлина.

BioCell CollagenTM притежава 6 патента за безопасност и ефективност, както и статут  GRAS, който дава гаранция, че производството на продукта е съобразено с Добрите производствени практики!

Биосел колаген е разработен от Biocell Technology LLC – американска компания за производство на научно разработени ингредиенти с високо качество! Официален вносител за България: Ревита ЕООД. Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *