Край на вълчия глад с PGX® Daily Ultra Matrix – сигурен съюзник в битката за мечтаната физическа форма

Уморени сте от диети, които ви измъчват, но въпркеи това не виждате ефект? Отделяте време, за да пресмятате приетите калории? Чувствате, че апетитът ви е голям, а стомахът  вечно подут?

Лятото е сезонът, в който всички се активизираме, за да постигнем мечтаната фигура, но това често се оказва по-трудно, отколкото ни се иска. Причината за това се корени в стреса и забързания начин на живот, които неизменно водят до лош режим на хранене – непривичен апетит, консумация на „бързи“ храни, прекаляване с десерти и т.н. Диетите, които си самоназначваме, освен, че ни измъчват, често имат само временен- йо-йо ефект. Здравословното тегло е цел, към която трябва да се стремим, водейки природосъобразен начин на живот, което изключва бързи диети и „магически“ хапчета с недоказани състав и действие.

PGX® Daily Ultra Matrix е високо пречистен продукт за 100% контрол върху апетита, поддържане на здравословно тегло и балансирани нива на кръвната захар!

PGX® Daily Ultra Matrix е точният продукт за всички, които водят битка с ненаситния апетит и наднорменото тегло, както и за хората,с уседнал начин на живот и неправилен хранителен режим. Предимството на натуралната формула е, че по безопасен начин подпомага за намаляването на глада и очистването на храносмилателния тракт, оказвайки ефективен контрол върху нивата на глюкозата.

PGX® Daily Ultra Matrix е изцяло естествен продукт, без съдържание на стимуланти. Комплексът от фибри Полигликоплекс (PolyGlycopleX®) е изследван и доказано безопасен за употреба. В състава му има фибри, извлечени от конджак и средноверижни глицериди.

Конджак (корен от картофена палма) е източник на водоразтворими фибри, които се извличат от пресните грудки на растението. Тези фибри са вискозни, тоест оказват ефект върху апетита и прекомерния прием на храна. Във вода, фибрите набъбват до гелообразно вещество, което увеличавайки обема си, попада в червата. По този начин се удължава храносмилателният процес и се забавя изпразването на червата, което води до удължено чувство на ситост и намален апетит. Действието на тези фибри намира особено приложение при изгарянето на коремните мазнини, които са причинители на метаболитни нарушения. Фибрите са изключително важни за организма, защото липсата им в дневното ни меню, може да доведе до диабет, камъни в жлъчката, сърдечно-съдови и стомашно-чревни нарушения.

Глюкомананът подобрява липидния профил и осъществява конрол над нивата на кръвната захар, което го прави силно препоръчителен при високи нива на общия холестерол и естествен диуретик.

Средноверижните триглицериди са вид наситени мазнини, по-известни като МСТ (Medium Chain Triglycerides). Дължината им е от 6 до 10 въглеродни атома, което ги прави лесно достъпни източници на енергия, за разлика от останалите мазнини, които първо трябва да бъдат разградени в червата, преди да успеят да се използват за енергия. МСТ са известни с това, че ускоряват метаболизма и повишават енергията, чрез стимулация на производството на кетон. Освен като средство за отслабване, средноверижните триглицериди могат да се използват против стареене, за стимулиране на мозъчната дейност и за цялостно укрепване на имунната система.

 PGX® Daily Ultra Matrix комплекс:

– потиска апетита, внезапните пристъпи на глад и желанието за високовъглехидратни храни;

– поддържа балансирани нивата на кръвната захар;

– понижава гликемичния индекс на храните – колко бързо дадена храна се разгражда до глюкоза;

– намалява нивата на „лошия“ холестерол и поддържа нормалните нива на общия холестерол в организма;

– насърчава редовното изхождане при запек, редуцира прекомерното отделяне на газове, облекчава чувството на тежест;

– очиства стомашно-чревния тракт от токсини, образувани в процеса на храносмилането и отделени в червата, като ги предпазва от попадане в кръвообращението.

Разфасовка: 120 софтгел капсули.

Дозировка: Първа седмица:  По 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Втора седмица:  По 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Трета седмица и повече:  По 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Производител: Natural Factors, Canada

Natural Factors е сред най-големите производители на хранителни добавки в Северна Америка. Създадена през 50-те години на миналия век, и досега е напълно отдадена на производство на първокачествени продукти. Земеделската земя, върху която се помещава базата й, е сертифицирана като органична и това дава възможност да  се осигури най-високото качество на суров материал, от който се приготвят добавките. Производствените съоръжения на марката отговарят на изискванията за добри производствени практики на „Администрацията по храните и лекарствата на САЩ” и „Дирекцията за натурални продукти за здравето на канадското правителство”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *