Лъв – здравен хороскоп за 2015 г.

През 2015, Лъвовете можете да се гордеете с изключителното си здраве.  Въпреки това, не бива да сте немърливи към здравословното си състояние по време на грипни епидемии, тъй като опасността тогава дебне над всички. Можете да се презастраховате с приема на много витамини, минерали и хранителни добавки, които ще държат грипа далеч. Тези, които страдат от сърдечно-съдови заболявания, трябва да вземат мерки и да се предпазват най-вече от стрес и излишно натоварване на работното място. Дори незначителната промяна в кръвното налягане трябва да е като сигнал за Вас, да се успокоите и да посетите лекар, чиито препоръки да следвате неотлъчно. Опитайте да прекарвате повече време в почивка и по-малко в работа. Това е особено полезен съвет за всички Лъвове, които се занимават с работа в офис. Може да се появят проблеми със зрението, поради дългата работа с компютър и документи.

През 2015, на много Лъвове ще им се наложи да се срещнат със зъболекаря си. Обикновен профилактичен преглед ще Ви избави от по-сериозни намеси на зъболекаря Ви, като изграждане, протези и интервенции. Запомнете, че никой друг не може да се погрижи за здравето Ви, освен самите Вие. И погубените здрави зъби, никога няма да порастнат отново, само ще допринесат за плашещ външен вид.

В периода 16 Март – 4 Август зъбни протези, както и сложни стоматологични процедури  и вадене на зъби не се препоръчват. Може да имате зъбобол, но ако се отзовете в кабинета на време, ще избегнете усложненията.

Периоди, критични за здравето на Лъв, в които е нужно повишено внимание:

13 Януари – 20 Февруари

През този период вероятността от злополуки и наранявания на работното място, е много голяма. Внимавайте  с мокри повърхности, които могат да причинят падане и травми. Също така през този период приемането на витамини ще Ви запази от заразяването с грип и вируси. Звездите не препоръчват плануване на оперативни намеси от какъвто и да е вид, през този период, поради криещи се рискове за здравето Ви.

25 Юни – 8 Август

През този период трябва да обърнете специално внимание на храносмилателната система.  Вероятността от нервни неразположения е доста голяма, поради стрес и преумора. Съществува и голяма опасност от хранителни натравяния – качеството на храната в този период трябва да е изключително високо. Опитайте се да спазвате диета и балансиран начин на хранене.

13 Ноември – края на 2015

През този период трябва да сте изключително предпазливи и да вземете грижи за евентуални проблеми с уринарния тракт. Има много голяма вероятност за развитие на инфекции и възпалителни заболявания. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *