Лъв – здравен хороскоп за 2016 година

Въпреки че Лъвовете са известни със своята силна имунна система, все пак трябва да внимавате за възможни здравословни усложнения поради движението на планетите, особено в периода около 8 януари. Болки в ставите и артрит може да смущават представителите на зодията, особено тези, които са на средна възраст и възрастните, които вече страдат от проблеми в тези части на тялото. Според позициите на планетите, може да се наложи операция, която да доведе до баланс в здравословното ви състояние.

Бавно храносмилане и проблеми, свързани с киселинността може да доведат до допълнителни усложнения, ако не се лекуват ефективно. Бъдете бдителни за симптомите между средата на април и края на юни.

Лъвовете с високо или ниско кръвно налягане може да имат здравословни проблеми през първата половина на годината. Придържайте се към балансирана диета, която включва сезонни зеленчуци и при възникване на проблеми, задължително посетете медицински специалисти. Същото важи и за диабетиците, упражнявайте се повечко, избягвайте нездравословната храна или храна с високо съдържание на захар и въглехидрати. Ако имате дихателни затруднения, потърсете спешно помощ.

Бременните жени трябва да внимават със здравето си между средата на април и края на юни. Може да възникнат усложнения с бременността, които да доведат до своевременна медицинска намеса.

Как да подобрим състоянието си сами:

– не допускайте арогантността да развали отношенията ви с обкръжаващата ви среда;

– бъдете бдителни по отношение на здравословното си състояние;

– обърнете необходимото внимание на въпроси, касаещи семейното ви положение и семейството ви;

– избягвайте да се поддавате на мрачни състояния и мисли, за да избегнете конфликти с околните;

– поддържайте топли отношения с колегите и шефовете си, създавайте контакти с влиятелни лица;

– избягвайте вземането на важни решения, свързани с професията между средата на април до края на юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *