Преобразете сексуалния си живот с подобрено либидо

Препоръчваме ви:

Както с всичко останало, и в секса трябва да се влага желание и емоция при това и от двете страни!
Препоръчваме Ви  3xMan – сексуален стимулант, а за още по-горещ ефект, като може допълнително да последвате и следните  съвети.

Проблем: Стрес на работа

Какво понижава либидото: Толкова сте пренатоварени на работното място, че дори и насън сортирате мейли и отговаряте на контрагенти. Ако добавите към това и грижите за децата, както и всички останали странични активности и не остава никакво време и желание за сексуалния Ви живот.

Решение:

Почивайте повече, научете се да игнорирате работата в свободното си време, забавяйте темпото и се обърнете към по-чувствената си страна.

Отпускането 10 минути във ваната вечер определено е една идеална отпускаща терапия. Сексът е естествена стрес терапия, колкото повече секс правите – толкова по-малко неща в живота Ви могат да Ви стресират.

Проблем: Не се чувствам секси

Какво понижава либидото: Разбира се, че мисълта за секс остава на последно място, когато главното, за което мислите са несъвършенствата по тялото Ви. Това дава голямо отражение на сексуалната Ви изява, колкото и да не е за вярване.

Как да превъзмогнете тази несигурност? Помислете за това, което  харесвате в тялото си и фокусирайте вниманието си над любимите си части или  елегантните движения, които правите. Ако наистина не сте във форма, отдайте се на тренировки – самото време прекарано във фитнеса ще Ви накара да се почувствате по-добре, да не говорим за добрия ефект върху здравето и енергийните Ви нива.
Поглезете се и със секси бельо, шопинг терапията докато го избирате също ще допринесе за по-доброто Ви усещане и настроение.

Проблем: Алкохол преди лягане

Какво понижава либидото: Докато една чашка вино вечер може да увеличи желанието за секс, то повече от една ще попречат на сексуалното желание и представяне по-късно. Ограничете алкохола до една или николко чашки вечер.

Проблем: Нулева енергия

Какво нулира либидото: Ако сте толкова изморени, че заспивате с помирисването на възглавницата, може би ще трябва да планирате малко време за еротични удоволствия. Колкото и неромантично да звучи – планирайте ден или два в седмицата за секс. Планувайте си задачите така, че да не бъдете твърде изморени в този ден. Подсигурете сексуален стимулант  3xMan и се наслаждавайте на страстна вечер!

Не чакайте да свърши филма, за да започнете с любовната игра. Веднага се захващайте – или поне 45 минути след приема на 3xMan. Притъмнете осветленоето, пуснете си нежна музика и действайте!

Ето и малко забавни резултати от анкета, проведена през м.Май 2015г.

Какво бихте дали всеки път за секс (допитване до мъжка аудитория)?

10% Пръстен или някакво бижу

26% Шоколад

29% Кино или хубав филм

35% Нищо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *