Рак – здравен хороскоп за 2015 г.

През 2015 година, Раците ще се отдадат на своето здраве, повече от всяка друга зодия. В началото на годината ще забележите някои от старите хронични заболявания да се изострят – те просто няма да Ви оставят да живеете живота си спокойно, без да се присещате за доктора си и неговите препоръки от време на време.

Също може да забележите промени в общото си благосъстояние. Остри болки, треска – всичко това се случва, когато най-малко очаквате. На първо място трябва да помислите за дневния си режим и начин на хранене. В последно време сте така заети, че напълно сте забравили за грижите за тялото ви. Имено затова, то Ви подсеща за себе си с разни уж безпричинни болки и усещания от време на време. На първо място без паника и страх. Дори много високата температура може да е в резултат на  обостряне на хронично заболяване.  Не се колебайте да се обърнете към лекар, при първите прояви на симптоми на дадено заболяване. Винаги е по-лесно третирането на дадено заболяване в самото му начало, от колкото борбата с неговите последици в течение на времето.

Най-предизвикателните периоди за Вашето здраве през 2015 година:

13 Май – 24 Юни

През този период, трябва да повишите вниманието си над горните дихателни пътища. Дори и обикновена настинка може да премине в пневмония. В този период дори не си помисляйте за самолечение. Посетете лекаря си. Обърнете специално внимание и на опоро-двигателния апарат. Възможни са проблеми с шийните прешлени на гръбнака.

26 Септември – 12 Ноември

През този период имунната Ви система ще е доста уязвима, което означава, че ще сте по-податливи на всякакви заболявания, дори и такива, които са неприсъщи за Вас. Помислете за процедури и хранителни добавки, които ще успеят да нормализират състоянието на имунитета Ви и ще Ви предпазят от по-сериозни заболявания.  Проблеми с храносмилателната система също са възможни, така че и при най-малките оплаквания, потърсете мнение на специалист. Така ще избегнете риска от язва.  Не забравяйте, че главният фактор за здравословните Ви проблеми са стреса и пренатоварването на работното място. Точно поради тази причина е редно, всякакво лечение да бъде съчетано с много почивка и релакс. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *