С помощта на гарциния камбоджа наистина ще отслабнете – 100% здравословно и безопасно!

Наднорменото тегло не е само естетичен проблем. В огромен процент от случаите то резултира в метаболитен синдром, диабет и сърдечно-съдови болести, и сериозно нарушава качеството на живота.

Причината за излишните килограми следва да търсим основно в лошата храна и липсата на физическа активност, толкова характерни за съвремието. Но за хората, които не спортуват и не се хранят здравословно ще бъде почти невъзможно да променят на 100% начина си на живот. Тук на помощ идва природната медицина, която разполага с цял арсенал от естествени средства за потискане на апетита и редукция на теглото! Сред тях №1 е камбоджанската гарциния – тропическо дърво от Южна Индия и Шри Ланка, отдавна познато с полезните си ефекти върху теглото, метаболизма и нивата на кръвната захар!

Регулиращите теглото ефекти на гарцинията се дължат на хидроксилимонената киселина (НСА), извличана от кората им. Хидроксилимонената киселина е активният фармакологичен агент в екстрактите от камбоджанска гарциния. Тя представлява трикарбоксилна органична киселина, която инхибитора ензима АТФ-цитрат-лиаза, катализиращ разцепването на цитрата до оксалоацетат и ацетил коензим А в цитозола на клетките. Потискането на този ензим допринася за изгарянето на излишните въглехидрати и насърчава складирането им като гликоген за бързите енергийни нужди на в черния дроб и мускулите.

За да може ефективно да регулира теглото, екстрактът от гарциния трябва да бъде стандартизиран до поне 50% хидроксилимонена киселина. Установено е, че стандартизираният до минимум 50% НСА екстракт от гарциния, влияе върху целия комплекс нарушения, които вървят ръка за ръка с наднорменото тегло – затлъстяване, нестабилни нива на кръвната захар, висок холестерол, липса на енергия.

Вземете чистия екстракт от гарциния на Natural Factorsканадско качество, на което можете да се доверите! Natural Factors е компания с дълъг опит в производството на натурални продукти за здраве. Natural Factors е един от най-големите производители на природни продукти в Канада, чието присъствие в индустрията датира от 50-те години на миналия век. Компанията разполага със собствена земеделска земя, сертифицирана като органична. Именно там се отглеждат повечето растения, от които се извличат екстрактите. Но това не е всичко – Natural Factors притежава собствени центрове за производство и капсулиране, както и собствени изследователски центрове и лаборатории. Производствените съоръжения на компанията отговарят на всички изисквания за добри производствени практики на Администрацията по храните и лекарствата на САЩ. Продуктите на Natural Factors са сертифицирани от ISURA, което гарантира чистотата на състава и безопасността им.

Екстрактът от гарциния камбоджа на Natural Factors е стандартизиран до 60% хидроксилимонена киселина – точното количество, което повлиява теглото. Екстракът от камбоджанска гарциния на Natural Factors има следните ползи:

-допринася за намаляване на апетита и насърчава усещането за ситост;

-спомага за стабилизиране нивата на кръвната захар и редуциране внезапните пристъпи на глад в следобедните часове на деня;

-съдейства за забавяне превръщането на въглехидратите в резервни мазнини;

-насърчава изгарянето на мазнини и отделянето на енергия;

-благоприятства здравословната редукция на теглото;

-има значителни ползи по отношение намаляването на коремните мазнини;

-подпомага контрола върху холестерола и защитата на кръвоносните съдове от окислението на липите, и може да е от полза за сърдечно-съдовото здраве;

-спомага за поддържане на жизнеността и тонуса през целия ден.

Продуктът не съдържа: глутен, пшеница, млечни продукти, яйца, захар, соя, фъстъци, риба, миди, животиснки продукти, сол, изкуствени аромати, консерванти, подсладители или ГМО. Разфасовка: 90 таблетки. Прием: по 1-2 таблетки 2 пъти дневно преди хранене.

Отслабни естествено и здравословно с екстракта от гарциния на Natural Factors! Официален вносител за България: Гео Нутришън ЕООД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *