Специални пробиотици плюс екстракт от червена боровинка – страхотна защита за женското здраве!

Бактериалните и гъбични инфекции са едни от най-досадните и опасни врагове на женското здраве. Най-разпространени сред тях са циститът и вагиналната кандидоза, които често хронифицират и до пълното им излекуване така и не се стига. Много жени с години не могат да се справят с тях, като в класическия случай 2-3 месеца след лечението с антибактериални и противогъбични препарати, симптомите се отключват отново.

Възможни причини за хронифициране на гъбичните и бактериални инфекции. Те могат да включват неправилно лечение и/или лоша профилактика, прием на антибиотици или орални контрацептиви, честа употреба на интимни душове и други средства, нарушаващи нормалното pH на влагалището, носене на стегнато бельо от изкуствена материя и др. Всички тези фактори обаче, играят второстепенна роля в развитието цистита, вагиналната кандидоза и др.

Свръхрастежът на патогени – в основата на гъбичните и бактериални инфекции! Главна причина за развитието на гъбични и бактериални инфекции, е разстроеният баланс между добри и болестотворни бактерии. Най-ефикасните ествествени средства за възстановяване на този баланс, са специализираните пробиотици, които възстановяват равновесието на вагиналната и уринарна микрофлора, и инхибират растежа на патогени. Пробиотичните продукти и по-конкретно – съдържащите определени щамове Лактобацилус, елиминират причината за инфекциите и променят техният рецидивен характер.

Специализираните пробиотици, източник на специални пробиотични щамове, проявяват дългосрочен ефект върху интимното женско здраве. За разлика от конвенционалните противогъбични и антибактериални препарати, които в даден момент спират да действат, пробиотиците атакуват основната причина за проблема – недостига на полезни бактерии и свръхрастежа на патогени, а не просто симптомите.

Профилактиката със специализирани пробиотици или допълването им към конвенционалната терапия, е най-работещият подход срещу инфекциозните причинители.

Мултипробиотик за жени – естествена защита срещу гъбичките и бактериите! Сега канадската компания Natural Factors предлага широкоспектърна грижа за женското здраве! Един от най-търсените „женски” продукти на канадския бранд – Мултипробиотик за жени вече може да се намери и на българския пазар!

Мултипробиотик за жени поддържа вагиналната и уринарна микрофлора на женския организъм във всяка възраст след появата на месечен цикъл. Комбинира оптимално количество пробиотици (12 млрд в капсула) и стандартизиран organic концентрат от плод на червена боровинка CranRich®.

Всяка капсула от Мултипробиотик за жени доставя минимум 12 млрд. активни пробиотици, сред които преобладаващ е видът Lactobacillus, произвеждащ естествени дезинфектанти, които поддържат нормалното Ph и баланса на полезните микроорганизми във влагалището и пикочните пътища.

Мултипробиотик за жени е един от малкото пробиотични продукти, предлагани на българския пазар, подсилен и с екстракт от червена боровинка, с цел оптимална грижа за интимното здраве и защита както от гъбични, така и бактериални иинфекции!

Как действа Мулти пробиотик за жени?

– Проявява комбинирани ползи – предлага пробиотични, антиинфекциозни и антиадхезивни ефекти.

– Спомага за възстановяване деликатния баланс на микрофлората на влагалището и ограничава риска от гъбични инфекции.

– Източник на оптимално количество лактобацили и бифидобактерии (цели 12 млрд. в капсула), които противодействат на свръхрастежа на патогени като Gardnerella Vaginalis, Candida albicans, E.Coli.

– Противодейства на прикрепването на патогенните микроорганизми към епитела на урогениталната лигавица и намалява появата на уроинфекции.

– Допринася за облекчаване на симптоми като неприятна вагинална миризма, парене, сърбеж и др.

– Благодарение на включения комплекс бифидобактерии, поддържа нормалното състояние на стомашно-чревния тракт.

Мултипробиотик за жени е идеален за профилактика, особено що се отнася до активните жени с натоварен график, за които еднократният прием е най-удобен.

Разфасовка: 60 V-капсули. Дозировка: да се приема по 1 капсула 1-2 пъти дневно с храна. При прием на антибиотици приемайте 2-3 часа преди или след тях.

Производител: Natural Factors, Canada. Вносител: Гео Нутришън ЕООД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *