Спри кашлицата, поеми дълбока глътка въздух!

Респираторните заболявания са широко разпространен проблем, който се изостря през зимните месеци от годината. Неправилно лечение, тютюнопушене, досег с болестотворни микроорганизми, включително плесени и прах, живот в замърсена околна среда – това са все фактори, които го провокират и допринасят за усложненията му. В това отношение пушачите са особено застрашени. При много от тях нарушенията във функциите на дихателната система преминават в хронични заболявания, проявяващи се поне веднъж годишно и траещи месеци…

Опасността витае във въздуха! Замърсеният въздух е враг №1 на дихателната система. Тук особено рискови са емисиите на замърсени газове от колите, които провокират рак на белия дроб и болести на сърдечно-съдовата система. Токсичната отрова е доста концентрирана през последните дни в гр. София и околностите, разбираме от медиите.  Високите температури и по-слабият вятър са главните виновници за увеличената концентрация на фини прахови частици, според специалистите. Те обясняват още, че когато замърсяващите твърди частици се свържат с водните капки в мъглата, тя проявява токсично действие. Данните показват, че освен в София, степента на замърсяване на въздуха е висока и в градовете Пловдив, Видин, Смолян, Шумен и др.

Има ли решение на проблема? За да може дихателната система отново да заработи нормално, а ние да почувстваме осезаемо облекчение, е необходимо белият дроб и бронхите да се очистват редовно. Тук природната медицина и нейните доказани във времето естествени лекове ни предоставят страхотни ползи! За щастие билките отдавна се предлагат не само в сурово състояние, но и под формата на концентрирани екстракти. Ето как, вместо да губим огромна „доза” време и енергия, за да варим отвари, днес можем просто да глътнем готовата капсула и просто да усетим действието й! Това е и далеч по-сигурният начин да изпитаме ефекта от билките, защото само тогава получаваме точната концентрация активни вещества, от които има нужда организмът, за да преодолее здравословния проблем.

Бял дроб, бронхи и синуси – натурална билкова формула с дългосрочен ефект срещу респираторните проблеми! Бял дроб, бронхи и синуси е изцяло естествен продукт, съдържащ комбинация от билки за поддържане тонуса дихателната система и елиминиране на бронхиалните и белодробните секрети. Препоръчва се при бронхити, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), бронхиална астма, обикновена кашлица, пушаческа кашлица и др. Всяка таблетка от Бял дроб, бронхи и синуси съдържа билков комплекс екстракти от следните растения: лечебна ружа, лопен, дива черна череша и пчелник, комбинирани с бромелин от ананас и N-ацетилцистеин.

Действие на екстрактите:

-Ружа, екстракт от корените 4:1. Формира протективен слой върху лигавицата и я предпазва от изсушаване и последващо дразнене; проявява имуностимулиращ ефект.

-Лопен,  екстракт от листата 4:1. С осезаемо омекчаващо и противовъзпалително действие в случаите на бронхит, синуит и бронхиална астма.

-Дива черна череша, екстракт от корите 4:1. Успокоява възпалението на дихателни пътища, действа спазмолитично на гладката мускулатура в бронхиолите и намалява пристъпите на кашлица.

Пчелник, екстракт от стръковете 4:1. Насърчава извеждането на бронхиалния секрет вън от тялото, има противовъзпалителни и антибактериални ефекти.

Бръшлян, екстракт от листата, източник на 10% хедеракозид. Изключително ефективен спазмолитик, който насърчава откашлянето и разширяването на бронхите; противодейства на вирусите.

Действие на подсилващите билковия комплекс компоненти:

Бромелаин от ананас  /Ananas comosus/ (стебло) (1500 MCU*). Протеолитичен ензим, който разгражда протеините от храната. Ефектите му обаче не се изчерпват тук – има доказани ползи и за белите дробове в случаите на белодробен оток, бронхит, синузит и астма.

N-Ацетил-цистеин. Муколитик, често използван срещу кашлица. Намалява вискозитета на мукозните секреции от дихателната лигавица.

Как действа Бял дроб, бронхи и синуси

-изтънява мукозния филм и втечнява слузта върху лигавицата на синусите и респираторния тракт, при което тя вече е в удобна за извеждане от организма форма;

-успокоява раздразненията на въздухоносни пътища и облекчава сухотата в гърлото;

-предпазва  от запушване на алвеолите и дихателните пътища, подпомага дишането, намалява болката в синусите;

-може да се приема продължително при активно тютюнопушене, с цел намаляване на риска от усложнения.

При продължителен прием Бял дроб, бронхи и синуси не проявява токсичност! Може да се приема както с профилактична цел, така и да се включи към конвенционалната терапия!

Разфасовка: 45 таблетки.

Прием: по 1 таблетка 3 пъти дневно с храна.

Производител: Natural Factors, Canada един от най-големите производители на натурални продукти за здраве в Канада. Вносител: Гео Нутришън ЕООД. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *