Световна иновация – Мезотерапия за лице,

FILOFGA разработва и произвежда противостареещи медицински продукти, проуванията са насочени към разработване на нови техналогии за борба с белезите на стареене – бръчки, загуба на плътност и еластичност на кожата, липса на блясък.

Най-съвременната мезотерапия за лице е на френската фирма FILORGA – разработена от специалисти в естетичната медицина, представена на европейският конгрес по дерматология Париж. – основател и президент на Световната асоциация по Мезотерапия  е  д-р Филип Пети.

Мезотерапията съдържа хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, минерали и антиоксиданти – необходимите активни съставки за комплексно решение за последствията от стареенето. Третират се бръчки, отпусната кожа и повяхнал тен.
Резултатът е впечетляващ при третиране на финните бръчки тип пачи крак. Минералите възстановяват йонното равновесие в кожата и възвръщат блясъка и. Хиалуроновата киселина като основна съставка на мезотерапията запълва пространството между колагеновите фибри и така намаляват загубите на вода.
Мезотерапията е биологична и продължителна терапия.

В Аптеки Оптима може да намерите експертната козметична серия от 8 продукта – целенасочени anti-age решения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *