Везни – здравен хороскоп за 2016 година

Представителите на зодия Везни, които имат хипертонични заболявания, ще са изправени пред изострянето им поради движението на Марс. Бъдете внимателни по отношение на нивата на кръвното налягане, особено през периода 4 януари – 3 август. Тактично се справяйте с възникналите проблемни ситуации в семеен и професионален план. Не се плашете. Едновременно с това, може да се наложи да потърсите медицинска помощ за незначителни проблеми, като зачервено гърло и зъбобол. Бъдете спокойни, проблемите са разрешими.

Бъдете внимателни за наранявания от всякакъв вид по време на периода от средата на април до септември и по-специално, ако ви предстои да предприемете пътуване. Възможно е да ви нападнат вирусни инфекции, които да ви ограничат до леглото за няколко дни. Хората, податливи на респираторни заболявания, трябва да пазят здравето си по време на смяната на сезоните. Възможни са и нарушения в храносмилането, както и проблеми, свързани с киселини и метеоризъм. Податливи сте на заболявания най-вече през последната четвърт от годината.

Помогнете си сами:

– харчете парите си внимателно и разумно;

– поддържайте учтив тон и тактичен подход при разговорите си с хората от всички равнища и по-специално с тези от тях, които разполагат с повечко власт;

– избягвайте да отправяте саркастични забележки, дори да сте провокирани от някого;

– работете внимателно с парични сделки, особено по време на ретрогресията на Марс;

– защитавайте се от вирусни инфекции, следете здравословното си състояние и се грижете за себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *