Здравен хороскоп 2019 година – Козирог

Горейки в работата си, Козирозите рискуват много своето здраве. Постоянният стрес, вълнения и напрежение през 2019, могат да си направят зла шега с техния главен орган – сърцето. Звездите препоръчват да вземете превантивни мерки, да се откажете от месните продукти и да се подложите на диета. Това ще намали риска от възникване на здравословни неразположения. Може би, някои дори ще се замислят изцяло да променят начина си на хранене и да се откажат от месото. Но докато все още не са станали вегетарианци, трябва много внимателно да подбират продуктите си.

Проблеми с фигурата Козирози нямат, доколкото те не си падат по мазната храна. Обаче, това съвсем не означава, че трябва да избягват активната почивка. В началото на лятото много от вас ще се замислят за редовни разходки с велосипед или за джогинг.

Звездите, също така, ви предупреждават за травми, които може да получите при спортни занимания. При случайно падане, на първо място ще пострада главата. Затова велосипедистите не трябва да пренебрегват елементарните средства за защита, като каска, наколенки и налакътници. През втората половина на годината са възможни операции. Ако хирургическата намеса не ви се размине, най-добре да я направите точно през тази година, казват звездите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *