Здравен хороскоп 2019 година – Водолей

Възможно е на Водолеи през  2019 година да се наложи болнично лечение. Те и по-рано не са се притеснявали особено за здравето си, а през тази година изцяло ще го пренебрегнат. Ще започнат да игнорират не само първите симптоми на започнало заболяване, но и откровените сигнали на своя организъм. Да хабят силите си за водене на активен начин на живот, или да приемат елементарен курс от витамини, те няма да направят.

Ситуацията ще бъде усложнена и от факта, че Водолеи по някаква причина не се доверяват на лекарите. Ще се обърнат към специалист само тогава, когато болката започне да става непоносима. Какво да се прави, напълно възможно е през тази година да се случи точно това, предупреждават Звездите. При Водолеи има опасност от заболяване на стомаха, който много страда от нередовният прием на храна.

Хороскопът за 2019 съветва представителите на този зодиакален знак да се  сприятелят с тялото си. Умеренатa диета и правилният режим на хранене ще настроят организма ви на необходимата вълна. Струва си да отидете на почивка и да се полекувате малко. Там ще уцелите с един куршум два заека, ще оправите здравето си и ще общувате с интересни хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *