Здравен хороскоп за 2017 година – зодия Козирог

Прогнозите на Козирог за 2017 година прилича на влакче в увеселителен парк, по отношение на общото ви здраве. Няма да има резки възходи и падения, но малките промени ще бъдат доста забележими. Енергийните нива ще варират през тази година. Ще се чувствате като изпълнени с енергия, а понякога може да се чувствате като изцедени. Поради това е хубаво да правите упражнения, поддържайте тялото си здраво през цялата година и подбирайте внимателно храната. Спете достатъчно.

През 2017 година, не се очакват сериозни заболявания, които да изискват болнично лечение. Можете да се отдадете на медитация и да посещавате тихи и спокойно места за отдих, повече разходки сред природата и часове с близки и приятели. Можете да отделите време за себе си, да съставите план с нещата, за които не ви е оставало време и да се отдадете на тяхното изпълнение. Живеете и грабете от живота с пълни шепи.

Чудесен период за спестяване, ако все пак имате необходимост за харчене, вложете и в своето здравословно и духовно състояние. Периодът е благоприятен за изясняване на отношения от личен характер. Не оставяйте нещата недоуточнени, за да бъдете спокойно. Ако изпитвате нужда от спокойствие, може да си направите кратка почивка, която да ви отдели от ежедневната рутина, за да презаредите. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *