Здравен хороскоп за 2017 година – зодия Скорпион

2017 година за Скорпионите е година на енергия, с която да накарате тялото си да работи на високи обороти. Ще имате желание да правите повече физически упражнения, за да се поддържате в добра форма. Освен физическата, и психическата ви енергия, ще е на много високи нива. Необходимо е да я насочите към осъществяване на проекти в училище или работа, които сте отлагали дълго време. Бъдете съсредоточени в това, което правите и резултатите няма да закъсняват.

Влиянието на Юпитер тази година, може да направи чудеса за вашето финансово състояние, можете дори да попълните гардероба си, но също така може да укаже влияние върху вашата фигура. Ето защо е добре да избягвате сладките неща, заведенията за бързо хранене и леките закуски между основните хранения. Възможно е в края на годината да бъдете малко по-напрегнати, което да се превърне в стремеж за консумиране на повече храна. Владеете се, ако не желаете да разваляте вида си и да си причините излишни здравословни проблеми.

Октомври е месецът да направите кардинални промени във вашата фитнес активност. Експериментирайте с нови упражнения и минете на по-скъпа програма на тренировка. Усилията, времето и разходите, определено ще дадат очакваните резултати за вашата форма. Последното тримесечие на 2017 е идеалното време за това. Внимавайте за болки в глезените и за разтягане на сухожилията.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *