Здравен хороскоп за 2017 година – зодия Стрелец

2017 година за Стрелец ще е напрегната година. Докато умът Ви ще е в своя пик, тялото ви буквално ще се носи по течението. Макар да е важно за вас да имате повече физическа активност през тази година, трябва да внимавате да не се пренатоварвате, тъй като това може да доведе до травми и увреждания. Също така, не забравяйте да следите внимателно храната, която консумирате, за да се поддържате във форма. Уверете се, че се грижите за психическото и емоционалното си състояние и стимулирайте мозъка си.

Най-чувствителните промени във вашия живот, ще настъпят на 10 октомври, когато Юпитер преминава през 12-я ви дом. Освен върху вашето здраве, това събитие може да се отрази върху вашите емоции и духовно състояние. Възможно е някои представители от зодията да се запалят по окултните тематики, като астрология, карти Таро, ясновидство, философия и психология.

Годината е ползотворна за хората, които са заето в електронното здравеопазване, лечебни заведения – болници, хосписи; в затворите и в благотворителната дейност.

През 2017 година ще откриете, че имате врагове, за които дори не сте подозирали. Това е година на разкриването, някои хора около вас може да полагат усилия да ви вредят и да саботират начинанията си. Постарайте се да се изчистите от всички недоброжелатели, за да се чувствате по-добре емоционално и физически.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *