Здравен хороскоп за 2017 година – зодия Везни

Транзитното преминаване на Нептун през вашия слънчев 6-ти дом, може да донесе някои много странни заболявания, алергии, неприятни преживявания, които засягат здравето или някои трудни за диагностициране заболявания, които се откриват по-трудно. Това, на което ще ви научи Нептун е, да се доверите на алтернативна или холистична медицина.

Основното влияние на планетата е към прикриване на нещата, така че лекарите да не бъдат винаги в състояние да диагностицират всяка болест. Основната мисия на Нептун е да ви накара да промените текущия си начин на живот и възприемане на света и методиките на лечение, извън стандартната медицина. Както и да промени някои негативни навици, чрез които вредите на здравословното си състояние.

От друга страна, може да се наложи да обърнете повече внимание на здравето на вашата половинка или друг близък човек от семейството ви. Възможно е да работите заедно върху цялостна промяна на навици, начин на живот, мислене, физическа активност. Проявявайте повече разбиране и състрадателност, дори ако проблемите са от психическо или емоционално естество, бъдете до тях и го подкрепяйте.

Използвайте енергията си за подобряване на фигурата си – спортувайте повече или правете физически упражнения. Освен физическата, и умствената ви енергия ще достига своя връх през тази година. Ще вземате решения с лекота. И накрая, не забравяйте да отделяте време за вашите любими занимание и стойте далеч от сладки и висококалорични храни. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *