„Златень чай” – новото билково чудо за отслабване

Страдате от наднормено тегло? Желаете да се освободите от излишните мазнини и да пречистите тялото си от вредните токсини? Чудите се, как да ускорите скоростта на вашия метаболизъм, за да помогнете на организма си, да възстанови баланса си? „Златенъ чай” е вашето решение!

Какво прави продукта успешен?

– Дава изключителни резултати при деца и възрастни – 98% ефективност при деца и 92% – при възрастни.

– 95% доволни клиенти, които споделят положителния резултат от употребата на чая;

– 100% натурални съставки от природата;

– 95% детоксикация на организма.

Резултатите, които ще постигнете:

– мощна антиоксидация – 95%

– усвояване на хранителните вещества – 90%

– разгражда излишните мазнини – 95%

– съдържа важни витамини и минерали – до 85% от необходимите ви

– защита на организма от алергии – 65% ефективност

– нормализира метаболизма – до 90%

100% натурални съставки – съдържа само внимателно подбрани билки: резене, водно пипериче, лавандула, мечо грозде, майчин лист, зърнастец, цариче, маслодайна роза, ревен, гръмотрън. Уникалната им комбинация е незаменима е борбата със затлъстяването и токсините.

Защо да използвате „златенъ чай”?

На първо място чистотата на съставките, изцяло натурален природен продукт. Специално подбраните съставки способстват за подобряване на работата на храносмилателната система, механизмите на метаболизма и отделителната система, помагат и да постигнете мечтаната фигура.

От особена важност е антитоксичното действие, което помага на организма ви да се освободи от натрупаните вредни вещества и химикали. Натрупвайки се в нашето тяло, те пречат на нормалното функциониране на всички системи и органи, водят до умора, проблеми със съня, повишаване на телесното тегло, забавяне на метаболитните способности.

Златенъ чай” е изцяло български продукт, произведен от билки, събрани от родните полета, оповавайки се на народната медицина и на знанията на българските учени и билкари.

Продуктът е с високо качество, осигурен контрол при всяка фаза от създаването му, произведен от специални реколти билки. Подходящ е както за възрастни, така и за деца. Няма синтетични съставки и добавки, не влия негативно върху хормоните и мозъка.

Всичко това прави чаят изключително добър избор за постигане на желаните от вас цели, а защо не и за профилактика на вашето здраве и тонус!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *