+359 878 292 513

ГРЕЦИАН-ЛОСИОН КОСА-МЪЖЕ

Грециан лосион за коса за мъже

Тегло: 125.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

GRECIAN 2000 е насочен към всички мъже, които изглеждат състарени с побелели коси и към всички жени, които с удоволствие биха се отказали от боядисването и същевременно не искат да са с побелели коси.

GRECIAN 2000 от години заема водещо място сред продуктите от този тип в световен мащаб: той не е нито боя, нито оцветявак препарат, авъзстановява естествения цвят на косата. Неговото действие е доказано от поне милион доволни потребители.

Боядисването на косата не е за всеки мъж. Много хора, предимно мъже, не искат да боядисват косата си, защото косата им придобива неестествен вид, илли са загрижени, че боята действа много интензивно и изтощава косъма или просто, защото боядисването им е неприятно.

С GRECIAN 2000 е съвсем лесно да придадете на побелелите коси един младежки, естествено изглеждащ цвят: постепенно, незабележимо, сигурно и с грижа за косата. Убедете се сами.

Окисляващите бои за коса могат да имат нежелани последици за косата. Докато GRECIAN 2000 действа бавно, незабележимо и сигурно, така че побелялата коса постепенно и почти незабележимо придобива младежки, естественцвят.

GRECIAN 2000 замества загубените пигменти по косъма и в него

За разлика от традиционните средства за боядисване на косата при GRECIAN 2000 цвета се проявява при взаимодействието с естествените елементи на косъма.

GRECIAN 2000 незабележимо формира подобен на меланина  пигмент, който маема мястото на изгубените пигменти по и в косъма. Така цвета на косата се променя постепенно. При възстановявянето на цвета не съществува никакъв риск: колко наситен ще е цвета на косата зависи от това, колко често ще използвате GRECIAN 2000.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

1. Преди първата употреба, косата трябва да е чиста и суха. Колкото е по-суха, толкова по-добре.

2. Преди и по време на употреба флаконът се разклаща добре. 

3. После директно се нанася с пръстите и се разпределя равномерно, до леко навлажняване на косата.

4. Нанася се толкова от лосиона, колкото да се навлажни косата, но не прекалено.

5. Косата се оформя както обикновено и ръцете се измиват добре.

6. GRECIAN 2000 се използва всекидневно и обикновено са нужни 2-4 седмици употреба за постигане на желания цвят. За поддържане на желания цвят използвайте лосиона 1-2 пъти в седмицата.

 

ВАЖНО ПРИ ДЪЛГОТРАЙНО БОЯДИСВАНЕ:

Единствено GRECIAN 2000 и LADY GRECIAN 2000 съдържат специален неутрализатор за дълготрайно боядисване!

 

БЕЗОПАСНОСТ:

Редица научни изследвания, проведени в Германия и САЩ, безспорно доказват безопасната за здравето на потребителя формула на GRECIAN 2000.

GRECIAN 2000 е козметично средство по смисъла на немското и европейското законодателство. 

GRECIAN 2000 съдържа само такива вещества, които са разрешени за козметичните средства.

 

СЪСТАВ:

вода, метил, пиропидон, триетанопазмин, натриев тиосулфат, бисмут, цитран сяра, парфюм, октоксинол-9, пиналол, бензил салицилат, д-лимонен, хексил, цинамалдехид, амил цинаман.

За информация и поръчки: