ИМУНО ПАМ ПЛЮС КАПС. Х 90 БР.

ИМУНО ПАМ ПЛЮС КАПС. Х 90 БР.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: ДОКТОР ПАМУКОВ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 50020


ЕФЕКТ: Имуно Пам Плюс е мощен имуномодулатор с противовирусен и антибактериален ефект. Постига се бързо лечение на вирусни и бактериални инфекции с начален ефект след 1-2 ден.

Преминал клинични изпитвания. Подходящ за деца над 14-годишна възраст. Имуно Пам Плюс е комбинация от мощни лекарствени растения: самбукус негра, ехинацея, салвия,  котешка стъпка и др. с доказан противовирусен  и антибактериален ефект в защитена формула.

Микробиологични изследвания през последните години доказват антибактериалната и противовирусната активност на лечебните растения, използвани във формулата на Имуно Пам Плюс при редица патогени, в това число и коронавирусите SARS-CoV и IBV. Растителните видове инхибират (потискат) размножaването на различни вируси, в това число и на изследваните коронавируси.

Счита се, че противомикробният ефект на лечебните растения се дължи и на терпените, фитонцидите, алкамидите,  витамините и др. вещества, които се съдържат в тях.

Много от използваните в Имуно Пам Плюс растителни видове са богати на природен селен и цинк. Цинкът инхибира (потиска) размножаването на коронавируси, според изследвания, направени в Центъра по инфекциозни болести в Лайденския университет. Според научни изследвания, проведени в Китай, селенът и неговите съединения в храни и лекарствени растения също показват благоприятен ефект при корона вируси.

В настоящата формула сме подбрали билки с подходящите биологично активни вещества.

Подходящо е Имуно Пам Плюс да се приема по време на вирусни епидемии с цел профилактика, подкрепяща  имунната система, намаляваща риска от развитие на инфекции и редуцираща вредните ефекти от тях.

За информация и поръчки: