+359 878 292 513

NATURAL FACTORS ВИТАМИН С 1000 МГ.Х 90

NATURAL FACTORS ВИТАМИН С 1000 МГ.Х 90

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 47266


NATURAL FACTORS VITAMIN C TIME RELEASE 1000 мг. 90 табл.

Всяка таблетка от Витамин С 1000 mg (с удължено освобождаване) и биофлавони е източник на 1000 mg витамин С, който се освобождава постепенно, в продължение на 8 часа. С добавени цитрусови биофлавоноиди, които подобряват абсорбцията на витамин С и подсилват антиоксидантния му ефект. Цитрусовите биофлавоноиди имат решаваща роля за максималното усвояване на витамин С! Тези фитонутриенти са доказали способността си да усилват и удължават действието на антиоксидантния витамин.Витамин С има ключово значение за поддържане и възстановяване на тъканите в цялото тяло. Той е водоразтворим витамин, който не се съхранява в организма и се изхвърля с урината. Поради това ежедневното му набавяне е от изключителна важност за нормалнте функции на всички органи и системи.

Характеристики: 

  • Витамин С с удължено освобождаване – за да усещате освежаващото му действие през целия ден! Висока концентрация и отлична бионаличност! С добавени биофлавони за още по-силно действие и 100% абсорбция!
  • Спомага за поддържане нормалната дейност на имунната система и насърчава способността на организма да се бори с инфекциите.
  • Допринася за поддържане нормалното състояние на венците, облекчава възпалението и намалява кървенето.
  • Подпомага производството на колаген – най-важният протеин за поддържане на зъбите, венците, кръвоносните съдове, костите, сухожилията, кожата, косата, ноктите и др. Когато тялото не разполага с достатъчно витамин С, синтезът на колаген е силно затруднен, в резултат от което кожата ускорено старее, състоянието на венците, зъбите, костите, ставите и др., се влошава.
  • Допринася за поддържане способността на кръвоносните съдове да се отпускат и разширяват, което е от особено голямо значение за хора с атеросклероза. Изследванията сочат, че витамин С подобрява вазодилатацията (отпускането и разширяването на кръвоносните съдове) при хора с ангина пекторис, конгестивна сърдечна недостатъчност, диабет, висок холестерол и високо кръвно налягане.
  • Съдейства за усвояването на желязото от храната.
  • Проявява силно антиоксидантно действие и противодейства на щетите, причинени от свободните радикали.

Препоръчителен дневен прием: Да се приема по 1 таблетка дневно.

Опаковка: 90 таблетки.

Важно!  Подходящо за вегани и вегетарианци. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място недостъпно за деца!

Състав: Витамин С/аскорбинова киселина/ - 1000 mg, Цитрусови биофлавони - 100 mg.

 

За информация и поръчки: