+359 878 292 513

МЕДИСТУС АНТИВИРУС МЕД И ЛИМОН

МЕДИСТУС АНТИВИРУС МЕД И ЛИМОН

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: ASAM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 49308


МЕДИСТУС АНТИВИРУС МЕД И ЛИМОН таблетки * 10

Таблетките за смучене Медистус Антивирус осигуряват естествена високоефективна защита за здравето при повишен риск от инфекции, предавани по въздушно-капков път. Редовната им употреба предпазва от вируси и бактерии, причинители на респираторни заболявания. Медицинското изделие изгражда физическа защитна бариера върху лигавицата на устната кухина и фаринкса с помощта на активните съставки на екстракта Kistosyn* 200. Това помага вирусите и бактериите да бъдат отблъснати, преди да проникнат в организма. Комплексът Kistosyn* 200 съдържа само натурални вещества, извлечени от растения.

Действия:

    Допринася за превенция и защита при повишен риск от инфекции с вирусен и бактериален произход, изграждайки физическа бариера върху фарингеалната лигавица.
    Облекчава кашлицата (включително и суха).

Състав: екстракт Kistosyn* 200.
Други съставки: малтитол, сорбитол, пречистена вода, аскорбинова киселина, лимонена киселина, овкусител, растително масло, екстракт от стевия, ментово масло.

Начин на употреба: Смучете по 1 таблетка на всеки два часа - от 3 до 6 таблетки на ден.

Специални предупреждения: Преди употреба прочетете внимателно листовката.

Внимание! Таблетките за смучене могат да създадат риск от задушаване при малки деца, които не успяват да ги разтворят в устата.
Ако приемате други лекарства, вземайте ги с интервал от 4 часа преди или след употребата на медицинското изделие. Ако в рамките на 3 дни от началото на лечението не настъпи подобрение или симптомите се влошат (например се повиши телесната температура), моля консултирайте се с лекар. Продуктът е подходящ за бременни жени, кърмачки и деца над 6 годишна възраст.

Съхранение: На прохладно, сухо място, при температура до 25°С, защитен от пряка слънчева светлина. Пазете от достъп на малки деца.

Опаковка: 10 таблетки за смучене.

За информация и поръчки: