+359 878 292 513

DUCRAY-CHRONOSTIM 2 Х 50 ПРОМО

Ducray Chronostim Лосион Против Косопад 50 мл Х 2 промо

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: DUCRAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Ducray Chronostim Anti-Hair Loss Day/Night Lotion 2 X 50 ml


 

Растежът и обновяването на косата се предопределя от активността на космените луковици. При хроничния косопад, всеки следващ цикъл на растеж е по-къс от предишния. Това кара космената луковица да изчерпи „лимита“ си от програмирани цикли по-бързо от очакваното и тя се резорбира и изчезва няколко години преди да й е дошло времето.

При мъжете косопадът обикновено засяга предната част на главата и слепоочията, както и темето. Този тип косопад често се унаследява, обикновено е продиктуван от хормонални промени, а понякога засяга и нежния пол.

Лосионът против косопад Дюкре Хроностим на практика представлява два продукта:

  • Един сутрешен лосион за забавяне загубата на коса. Неговите активни съставки (сабал серулата и лауринова киселина) потискат производството на веществата, участващи в косопада, които обикновено се секретират по-активно сутрин.
  • Един вечерен лосион за стимулиране растежа на коса. Неговата активна съставка (рускус) стимулира есенциалния фактор за космен растеж, който обикновено се произвежда през нощта.

Изследването сред потребителите на Дюкре Хроностим показва 94% удовлетвореност от продукта и значима ефективност срещу косопада още след втория месец на редовна употреба.

За информация и поръчки: