+359 878 292 513

ДОПЕЛХЕРЦ-АКТИВ КАПКИ ЗА ОЧИ

ДОПЕЛХЕРЦ-АКТИВ КАПКИ ЗА ОЧИ

Тегло: 10.00 гр.

Вижте още продукти от: Queisser Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 48798


ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ С ХИАЛУРОН капки за очи 10 мл

Стерилни капки за очи, подходящи при усещане за прекомерна сухота. Двете основни активни съставки - Хиалуронова киселина и Хипромелоза успокояват и овлажняват. След прилагане на капките в очите, те създават защитен филм, който предпазва роговицата от външните фактори и освобождава вода, поддържайки очите овлажнени за дълъг период от време.
Капките за очи Допелхерц® актив с Хиалурон са подходящи за хора, страдащи от синдрома "сухо око". Има редица причини, които могат да доведат до това състояние. Сред тях са прекарването на дълги часове пред телевизионен екран, компютърния монитор или в четене на книга, хормонален дисбаланс (например през периода на менопаузата), употреба на някои медикаменти, сух топъл въздух в дома или офиса, носене на контактни лещи и др. Тези фактори оказват влияние както върху количеството на произведените сълзи, така и върху техния състав.

Капките на Допелхерц® намаляват чувството на дискомфорт и умора. Помагат при зачервяване на очите, овлажняват ги и намаляват триенето между вътрешната част на клепача и повърхността. Подходящи са за честа употреба. Могат да се използват по няколко пъти на ден или както е предписано от лекар. Подходящи са и за хора, носещи контактни лещи. Помагат за по-лесното им поставяне в очите.

Действие на активните съставки:

    Хиалуронова киселина - молекула, присъстваща на много места в организма, и най-вече там, където е необходимо да се намали триенето между две или повече повърхности.
    Хипромелоза - заедно с Хиалуроновата киселина осигуряват дълготрайна хидратация на роговицата. Двете съставки абсорбират вода от околната среда. Впоследствие изграждат защитен филм върху повърхността на окото, който постепенно освобождава погълнатата вода и хидратира роговицата.
    Дестилирана вода от Лайка - има освежаващи и успокояващи свойства. Помага при зачервени очи вследствие на климатични или други външни въздействия.
    Дестилирана вода от Алое Вера - популярна с хидратиращото си действие.
    Дестилирана вода от Шипка - богата на витамини. Използва се заради освежаващото си действие.
    Дестилирана вода от Черни боровинки - помага при преуморени очи. Защитава ефективно очната лигавица.

Ползи от употребата на Капките за очи Допелхерц® актив с Хиалурон:

    Успокояват при усещане за сухота;
    Създават овлажняващ предпазен филм върху повърхността на очите;
    Подходящи са за употреба от хора, носещи контактни лещи;
    Не съдържат консерванти.

Начин на употреба: Прилагайте при нужда или според предписанието на Вашия лекар.

Състав: 0,2% натриева сол на Хиалуронова киселина; 0,2% хипромелоза; дестилирана вода от Алое Вера, Лайка, Черна боровинка (Vaccinium myrtillus) и Шипка (Rosa Canina); борна киселина; натриев тетрабират декахидрат; натриев хлорид; вода за инжекции.

Не съдържат лактоза и глутен.

Внимание: Да се използват само за очи. Не прилагайте, ако флаконът е разпечатан преди да бъде отворен за първи път или е увреден. Да се използва до 3 месеца след отваряне. Веднага след прилагане зрението ви може да се замъгли, да усетите дразнене или смъдене. Ако тези ефекти не преминат или се влошат, възможно най-скоро се консултирайте с лекар. Не използвайте продукта при наличие на свръхчувствителност към някоя от съставките. Ефектът от капките може да варира при отделни потребители и не може да продължи за неограничен период от време. Предназначени са за лица над 18 години. При наличие на сериозни оплаквания или такива, които не се подобряват с течение на времето, потърсете лекарска помощ.

Съхранение: При температура до 25 градуса.

Опаковка: 10 мл.

Производител: Farmaceutici s.r.l., Италия.

 

За информация и поръчки: