+359 878 292 513

ДОПЕЛХЕРЦ-КОЕНЗИМ Q10+MG ЕКСТРА Х 30

ДОПЕЛХЕРЦ-КОЕНЗИМ Q10+MG ЕКСТРА Х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Queisser Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 47849


ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ КОЕНЗИМ Q 10 + МАГНЕЗИЙ + ВИТАМИНИ Б 1, Б 5 И Б 6 капсули * 30

В периодите на стрес, умствено напрежение и повишено натоварване на сърцето, ключова роля за производството на енергия, по-голяма работоспособност и добро здраве има балансираният прием на хранителни вещества. Коензим Q 10 представлява витаминоподобно вещество, което освен, че се приема с храната, се синтезира и в организма. То е силен антиоксидант и има важна роля в процеса на производство на енергия. С напредване на възрастта, обаче, намалява и синтезирането на Q 10 в организма. Освен годините, има и други фактори, водещи до понижени нива на коензима, като прием на лекарства от групата на статините и бета блокерите, нарушения в нервната, ендокринната и сърдечно-съдовата система, тютюнопушене и т.н.
Тази хранителна добавка на Допелхерц съдържа висока доза Коензим Q 10, Магнезий и три специално подбрани витамина от група Б. Комбинацията допълва хранителния режим и помага за задоволяване на повишените нужди на организма от тези важни нутриенти.
Коензим Q 10 е важна част от дихателните вериги в клетките, директно свързани с процесите на производство на енергия, мускулите и сърцето.
Магнезият, Витамин Б 5 и Витамин Б 6 благоприятстват нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия и намаляват чувството на умора и отпадналост. Витамин Б 1 допринася за нормалната сърдечна дейност, а Витамин Б 5 подпомага мозъчните функции. Магнезият влияе благоприятно върху мускулите.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден с достатъчно течност по време на хранене. Поглъщайте капсулата, не я дъвчете.

 

 

За информация и поръчки: