+359 878 292 513

РЕСКЮ КАПКИ 10МЛ.

РЕСКЮ КАПКИ 10МЛ.

Тегло: 10.00 гр.

Вижте още продукти от: VEDRA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

РЕСКЮ КАПКИ 10МЛ Д-Р БАХ

Капките Рескю на д-р Бах са предназначени за живот без паника и страх. Нямат странични действия, не предизвикват зависимост и може да се приемат от бременни и деца. Класическа форма от времето на д-р Бах, капки Рескю / Rescue във флакони от 10ml и 20ml, произведени по оригинална рецепта.

Основно предимство на капките Rescue е възможността да се комбинират допълнително с по две други моноесенции, в зависимост от индивидуалният профил.

Начин на приложение:

Приемат се по 4 капки директно под езика, на всеки 15 минути, до постигане на максимален ефект. Продължителността на ефекта е до 1-2 часа.

Забележка:

В случай че единичната доза се приема в чаша вода, действието настъпва по-бавно - след около 30 минути, но продължителността му е по-дълга до 3-4 часа. Този вид прием е подходящ при овладяване на емоционалното състояние преди стресиращо събитие като изпит, интервю за работа, важна среща, сватба, труден разговор и др. Както и в стресов период след преживяване на загуба на близък, развод, катастрофа, земетресение, наводнение, пожар и прочие...

Няма ограничения в дневния прием на капките Рескю. Не съшествуват странични ефекти и лекарствени взаимодействия. Може да се приемат от деца и бременни.

При домашни любимци - прием по 1-2 или 3 капки, в зависимост от големината на вашето куче / котка.

При стайни цветя - за съживяване на увредени цветя, при засаждане и разсаждане. Може да се добавят и по 1-2 капки от есенция от габър - дозиране по 1-2 капки на 1 литър вода.

Опаковка: 10ml

За информация и поръчки: