REVUELE-ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ПАНТЕНОЛ 75 МЛ.

REVUELE-ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ ПАНТЕНОЛ 75 МЛ.

Тегло: 75.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 48667


Продуктът е с широко-спектърно действие. Основният компонент на гела е декспантенол (D-пантенол). Тази съставка се абсорбира бързо в клетките на кожата и се превръща в пантотенова киселина, която е компонент на коензим А и играе важна роля както във формирането, така и във възстановяването на увредените кожни участъци.

D-Пантенолът спомага за повишаване здравината на колагеновите влакна, стимулира активната регенерация на кожата, нормализира клетъчния метаболизъм. Гелът спомага за намаляване на механичното дразнене на увредените тъкани, способства за активиране на епителизацията след термични и слънчеви изгаряния. Продуктът е стимулатор на тъканната регенерация, оказва метаболитно и противъзпалително действие. Бизабололът, съдържащ се в състава на гела, има антибактериално, антимикробно, противогъбично свойство, придава на кожата еластичност, осигурява регенерация на клетките. Не съдържа парабени, силикони и оцветители.

 

Начин на употреба: Нанесете върху раздразнена кожа няколко пъти на ден. Избягвайте контакт с вода в продължение на 3 часа. Не съдържа слънцезащитно средство.

За информация и поръчки: