БРОНХОВИТАЛ СМОГ сироп 200 мл.

БРОНХОВИТАЛ СМОГ сироп 200 мл.

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


БРОНХОВИТАЛ СМОГ сироп 200 мл.

Бронховитал СМОГ подпомага нормалните самопочистващи функции на дихателните пътища при наличие на фини прахови частици в атмосферата. Стабилизира реактивността към факторите на външната среда, битовото и промишлено замърсяване. Способства за ефективния имунен отговор. Подпомага здравето на дихателните пътища при пасивно и активно пушене.
По-правилно е въздухът в големите градове да се нарича "смог". Той съчетава базово замърсен с отпадъчни газове и други химикали въздух, тежки водни пари, патогенни прахови частици, микроорганизми, а много често и алергизиращи полени. Смяната на обстановката и старанието за по-здравословен живот не е достатъчно за минимизиране действията на "вредностите" в нашето съвремие, а медикаментите са с достатъчно странични ефекти. Тук идва нуждата от природен продукт, подходящ за ежедневна употреба, който многостранно помага за защита на тялото от негативните въздействия на околната среда.

Бронховитал СМОГ няма близък аналог. Той е уникално съчетаване на качествени и правилно дозирани от специалисти съставки:

    Екстрактът от мащерка действа противомикробно и отхрачващо, като освен това подобрява храносмилането.
    Дългият пипер има имуноактивизиращо и антиалергично действие. Предпазва клетките от неблагоприятни мутации, като така допринася за активно дълголетие.
    Андрографисът е индийска билка с противовирусно действие, включително и срещу причинителите на грип. Освен това мощно пречиства черния дроб.
    Сладкият корен е естествен стимулант на надбъбречните жлези, а от тях зависи регулирането на алергичните реакции. Той е с противоязвено и антивъзпалително действие.
    N-ацетил цистеинът е аминокиселина с важно значение в две основни насоки - разрежда секретите в дихателните пътища, като така те се изхвърлят ефективно от организма, и действа за общото детоксикиране на клетъчно равнище.
    Витамин Б2 подобрява състоянието на кожата, лигавиците и очите. Предпазва клетките от различни увреждащи химични и лъчеви агенти. Подобрява общата обмяна на веществата и кръвотворния апарат.
    Витамин Б6 действа благоприятно върху целия организъм - нервна, отделителна и имунна система. Също така подобрява образуването на неврохормоните.
    Цинкът е основен фактор за дейността на белите кръвни телца - левкоцитите. Благоприятства състоянието на нервната система, кожата, лигавиците, сетивните органи и участва директно в дихателния процес.
    Селенът, заедно с витамин Б2, защитава организма от действието на свободните радикали.

Състав:     в 30 мл. (максимален дневен прием)
Мащерка - стрък, екстракт (Hb.,Thymus serpillum, extr.)     40 %
Дълъг пипер - семе, екстракт (Sem. Piperi longi, extr.)     20%
Андрографис - стрък, екстракт (Hb., Andrographis paniculatae, extr.)     20%
Сладък корен - корен, екстракт (Rad., Liquiritiae, extr.)     20%
N-ацетил цистеин (N-Acetyl-Cysteine)     160 mg
Витамин В2 (Riboflavin)     9 mg
Витамин В6 (Pyridoxine Hydrochloride)     6 mg

Селен (Se) под форма на:

    L-селенометионин (L-Selenomethionine) – 75 µg

    30 µg

Цинк (Zn) под форма на:

    Цинков цитрат (Zincum citricum) – 16 mg

    4,8 mg

Не съдържа захар, оцветители, алкохол.

Начин на употреба: За перорално приложение. Да се използва мерителната чашка. Да се приема преди, по време на или след хранене.

Препоръчителна дневна доза:

    За деца от 1 до 3 години: по 1,0 - 2,5 мл., 2 пъти дневно;
    За деца от 3 до 7 години: по 2,5 - 5 мл., 2 пъти дневно;
    За деца от 7 до 12 години: по 5,0 - 7,5 мл., 2 пъти дневно;
    За възрастни и деца над 12 години: по 10 - 15 мл., 2 пъти дневно.

Внимание: Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Този продукт не замества пълноценното и разнообразно хранене. Бременни и кърмещи жени трябва да вземат добавката само по медицинска преценка. Да не се приема при алергия към някой от компонентите.

Съхранение: Да се съхранява на сухо място, без достъп на пряка слънчева светлина. Да се пази от деца. След отваряне да се използва до 1 месец. При съхранение в хладилник - до 3 месеца.

Опаковка: 200 мл.

Произведено: от Екстрактфарма ЕООД за Мирта Медикус ЕООД.

 

  •  

За информация и поръчки: