+359 878 292 513

ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 75МЛ

ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 75МЛ ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 75МЛ ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 75МЛ

Тегло: 75.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


В СЕЗОНА НА ПРОЛЕТНИТЕ АЛЕРГИИ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

НА АЛЕРГИЯТА КЪМ ДОМАШНИТЕ АКАРИ (МИКРОКЪРЛЕЖИ)

 

 

dust-mite

 

ExAller®  - е иновативен продукт на белгийската компания Acar’Up Consumer Health като добавка към лечението на алергията на домашни микрокърлежи

 

ExAller® е натурален разтвор, съдържаш етерични масла от лимонена трева (Lemon grass) и маточина (Melissa officinalis) , които имат свойството да привличат домашните микрокърлежи (акари). Действието на маслата наподобява феромоните, които домашните микрокърлежи използват за комуникация помежду си, което позволява те да бъдат „прихванати“ и на следващи етап лесно отстранени.

 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ExAller®

Премахнете спалното бельо и калъфката на възглавницата

Вземете 100% памучен чаршаф, с който да покриете матрака и възглавниците (тъй като те са основния резервоар на домашните акари)

Равномерно напръскайте цялата повърхност (през 30 см) с разтвора ExAller® и оставете да действа между 1 най-много до 2 часа.

Третирайте възглавниците отделно, по същия начин. 

След това вземете чаршафа с „прихванатите“ микрокърлежи и го изперете в перална машина при 60°C.

Матрака и възглавниците следва да бъдат почистени с прахосмукачка, снабдена с HEPA филтър, за да се премахнат всички останали алергени.

 

Активното лечение изисква първите 3 седмици да се прави по едно третиране веднъж седмично и после се преминава на поддържащо лечение, веднъж месечно, за предотвратяване на повторна поява.

 

ЕЛИМИНИРА 99% от домашните микрокърлежи

ExAller®  75 ml е подходящ за 4 третирания на единично легло.

ExAller®  150 ml е подходящ за 4 третирания на двойно легло. 

 

                                                                                                  logo-exaller

За повече информация посетете: www.exaller.com

 

ЕКСАЛЕР СПРЕЙ 75 мл

Exaller е продукт, за който е клинично доказано, че елиминира 99% от домашните микрокърлежи в меката мебел, килимите, матраците и други. Той е изключително ефективен, безопасен и лесен за приложение. След първата употреба ще почувствате истинско облекчение на симптомите. Съдържа нетоксични естествени съставки от растителен произход, имитиращи феромоните, които се използват от акарите за комуникация. В резултат на това, домашните микрокърлежи се привличат към напръсканото с продукта покривало и се преместват върху него от вътрешността на килима, чаршафите и тапицерията. Когато се съберат върху третираната повърхност, те могат бързо да се премахнат, като се поставят в гореща вода в пералнята. Ето защо можем да кажем, че спреят Exaller функционира, като "пресъздава" комуникационните сигнали между домашните акари.

Възстановете доброто си здраве и се освободете от алергията към домашни микрокърлежи!

Състав:

    Етерично масло от лимонена трева (Lemon grass);
    Етерично масло от маточина (Melissa officinalis).

Начин на употреба: Напръскайте с продукта равномерно върху повърхността на хавлия, плат или памучен текстил, с който покрийте спалното бельо, леглото, възглавницата, килима или тапицерията. Препоръчва се едно напръскване на всеки 30 х 30 см. Оставете покривалото за 1-2 часа, без да го докосвате. След това го махнете и изперете в перална машина при температура 60 градуса. След първите три приложения почистете третираното място с прахосмукачка, за препоръчване снабдена с HEPA филтър, за да премахнете всички останали алергени.

Активното лечение изисква първите 3 седмици да се прави по едно третиране веднъж седмично и после се преминава на поддържаща терапия веднъж месечно, за предотвратяване на повторна поява.

Флаконът от 75 мл е подходящ за единично легло. Количеството е достатъчно за 2 месечен курс на третиране (3 апликации в 3 поредни седмици и 1 апликация веднъж в месеца).

Важно!

    Избягвайте контакт с очите!
    Не използвайте след изтичане на срока на годност.
    Само за външна употреба.

Съхранение: На място, недостъпно за деца, при температура под 25 градуса.

Опаковка: 75 мл.

За информация и поръчки: