+359 878 292 513

Комплект за Баба - Aroma Caviar

Комплект за Баба - Aroma Caviar

Тегло: 600.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Дневният крем за лице Aroma Caviar Skin therapy е иновативна комбинация от хайверен екстракт и фотофилтри, специално създадена да предпази кожата от фотостареене и да намали фините линии и бръчки.

Екстрактът от хайвер е източник на аминокиселини, витамини, минерали и протеини, който овлажнява и изглажда кожата, подобрява нейната еластичност и придава копринена мекота и гладкост. Добавените фотофилтри я защитават от вредните UVA и UVB лъчи. Леката, свежа и немазна текстура се нанася лесно и равномерно и се абсорбира бърза.

Подходящ като основа за грим. Без парабени.

Обем: 50 мл

Нощният крем за лице Aroma Caviar Skin therapy е ефективна формула с екстракт от хайвер, която намалява фините линии, подхранва и успокоява кожата.

Околоочният крем Aroma Caviar Skin therapy предоставя цялостна грижа на деликатната зона около очите.

Леката и копринено гладка текстура е обогатена с екстракт от хайвер, източник на аминокиселини, витамини, минерали и протеини. Включените в състава витамини А+Е притежават мощни антиоксидантни свойства и предпазват кожата от преждевременно стареене. Кремът се абсорбира бързо в кожата, овлажнява и помага за изглаждане на фините линии.

Подходящ като основа за грим.

Обем: 15 мл

За информация и поръчки: