+359 878 292 513

Околоочен рол-он серум с Жожоба, Макадамия, Илан

Околоочен рол-он серум с Жожоба, Макадамия, Илан

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Околоочен рол-он серум с Жожоба, Макадамия, Илан

Околоочен рол-он серум с Жожоба, Макадамия, Иланг-иланг и Пачули, 10мл

(за всички типове кожа, особено подходящ за зряла кожа

Съставки: Simmondisia chinensis seed oil (Масло от Жожоба), Macadamia ternifolia seed (масло от Макадамия), Cananga odorata oil (етер.масло Иланг-иланг), Pogostemon cablin Leaves oil (етер.масло от Пачули)

Действие: Серумът намалява признаците на стареене около очите - бръчки, загуба на еластичност, подпухване. Тонизира, омекотява, хидратира, подхранва, предпазва.

-Масло от Жожоба– осигурява интензивна грижа за кожата. Маслото от жожоба представлява течен растителен восък. То е с лека консистенция, попива бързо и е подходящ както за суха, така и за мазна кожа, защото предотвратява прекалената секреция на себум. Предотвратява дехидратацията, подпомага заздравяването на кожата. То регенерира, подхранва, омекотява кожата и косата. Помага при пърхот, косопад, заздравява косъма. Не гранясва и не се окислява, затова се използва и като естествен консервант при натуралната козметика.

-Масло от Макадaмия– с близък дочовешката кожа състав - състои се от до 85% мононенаситени триглицериди. Високосъдържание на палмитинова (Омега-7; предпазва и подмладява кожата) и олеинова киселина (регенерира и овлажнява кожата), Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Маслото има силно антиоксидантно действие, като защитава клетъчната мембрана, регенерира, омекотява, хидратира, успокоява и предпазва кожата от агресивни външни фактори (студ, слънце, вятър).  За всеки тип кожа, особено за суха, чувствителна, застаряваща кожа. Леко масло, което попива бързо и е подходящо и като основа за грим около очите, за масаж на бебета и бременни жени.

-Етерично масло от Иланг-иланг забавя стареенето и заздравява кожата, регулира производството на себум; Ефикасно средство против бръчки, за тонус и младежки вид на кожата. Особено подходящо за раздразнена кожа и за чувствителната кожа около очите.Използва и се и при кожни проблеми – акне, стрии, хематоми при контузии (едно от най-ефикасните натурални средства).  Ароматът му действа  успокояващо и като афродизиак.

-Етерично масло от Пачули – регенерира тъканите; действа подмладяващо, стягащо, като антисептик, противовъзпалително, противогъбично. Използва се и при третиране на кожни проблеми - акне, екзема, дерматози, микоза, импатиго. Изисканият му аромат успокоява и повдига духа.

За информация и поръчки: