+359 878 292 513

СЕРАВЕ SA КРЕМ ИЗГЛАЖДАЩ СУХА И ГР 236МЛ

СЕРАВЕ SA КРЕМ ИЗГЛАЖДАЩ СУХА И ГР 236МЛ

Тегло: 236.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


CeraVe SA Smoothing Cleanser е изглаждащ измиващ гел за почистване на лице и тяло, предназначен за суха и груба кожа. Специалната формула съдържа 3 вида серамиди, салицилова киселина и хиалуронова киселина, които спомагат за защита на естествената бариера на кожата и се грижат за дълготрайната хидратация. Салициловата киселина нежно ексфолира кожата, без да нарушава естествената ѝ защитна бариера, тя облекчава грубата и неравна текстура на дермата, оставяйки кожата мека и гладка. СераВе СА Изглаждащ почистващ гел за суха и груба кожа е с патентована технология MVE за продължително освобождаване на активните съставки за овлажняване на кожата през целия ден. Гелът е подходящ и за кожа, предразположена към Keratosis Piliaris. Текстурата е нежна и без парфюм, което я прави изключително деликатна дори и към най-чувствителната кожа. Кожата е почистена, свежа, хидратирана и защитена през целия ден. Дерматологично тестван продукт. Некомедогенен.

Продуктовата линия на СераВе е предназначена за всеки тип кожа. Хидратиращите продукти на CeraVe са възможно най-толерантни и щадящи, което ги прави изключително подходящи и за най-чувствителната кожа. Продуктите се грижат за запазване и заздравяване на кожната бариера, като подобряват и подсилват структурата на самата кожа.

Козметичната марка CeraVe (СераВе) дава цялостна експертна грижа на Вашата кожа. Тя създава продукти, които се грижат за кожата, като я регенерират, обогатяват, възстановяват и овлажняват. В състава на специалните им формули има три вида серамиди (1,3 и 6-11), наситени и ненаситени мастни киселини и регенериращи липиди. Тези съставки в комбинация с технологията за продължително освобождаване на вода (MVE) са в основата на изключителните хидратиращи продукти на бранда CeraVe.

Производител: CeraVe

За информация и поръчки: