+359 878 292 513

ЧАЙ-БРОНХО-ПАМ С ЕХИНАЦЕЯ 3ЕЛЕН

ЧАЙ-БРОНХО-ПАМ С ЕХИНАЦЕЯ 3ЕЛЕН Бронхо Пам Оригинал с Ехинацея

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: Проф. д-р Памуков

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Бронхо Пам / Broncho Pam

30 филтърни сашета х 1,5 g

 

Класическо фитотерапевтично средство за белодробната система, с доказан ефект при деца и възрастни

 

Описание:

Бронхо Пам, изобретен от проф.д-р Памуков, е клинично доказан ефективен фитотерапевтичен препарат, с благоприятен ефкт върху белодробната структура, подпомагащ функцията на белодробната, както и имунната система. Рационализираната му формула съдържа индианска ехинацея (Echinacea Purpurea). 

 

Подходящ за прием при остър, хроничен и астматичен бронхит, както и грип. Клинично изследван за деца и възрастни. Противовирусният му ефект е проучван и доказан в Института по микробиология “Стефан Ангелов” към Българската Академия на науките и Американския Ботанически Съвет (American Botanic Council). Без странични ефекти.

 

Бронхо Пам (Бронхопам) е 100% природен продукт, фитотерапевтичен чай, съдържащ 5 специалнo изследвани лекарствени растения, богати на етерични масла, които проявяват максимален ефект след извличане в гореща вода, по описаната методолигия в опаковката. Препаратът е подходящ както за възрастни, така и за деца над 3-годишна възраст. Всека една от съставките на Бронхо Пам е висококачествена и съобразена с нуждите и спецификите на децата, които са много деликатни. 

 

Награди: Серията Бронхо Пам е отличенa със златни медали, специални награди и купи от 3 континента.

 

Преди употреба прочетете упътването!

 

Продуктът не може да замести пълноценното и здравословно хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се съхранява далеч от малки деца. Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от източници на светлина и топлина. Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките. 

 

За информация и поръчки: