+359 878 292 513

ЧАЙ-БРОНХО-ПАМ С ЕХИНАЦЕЯ БЯЛ

ЧАЙ-БРОНХО-ПАМ С ЕХИНАЦЕЯ БЯЛ Бронхо Пам с Ехинацея и Цитрусова мащерка бутикова серия

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: Проф. д-р Памуков

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Бронхо Пам Бутикова серия / Broncho Pam Limited Edition

30 филтърни сашета х 1,5 g

 

Вкусният начин за борба с белодробните болести

 

Описание:

Бронхо Пам бутикова серия съдържа ексклузивна цитрусова мащерка (Thymus Citroodorus), рядък вид мащерка, чието етерично масло е с аромат на лимон с много приятен вкус и доказан положителен ефект при хронични белодробни болести и сърдечно-съдови заболявания. Съдържа и индианска ехинацея (Echinacea Purpurea), прилагана в традиционната медицина от коренното население на Северна Америка и изследвана от нас, както и други целесъобразно селектирани лекарствени растения.

 

Бронхо Пам е сред най-популярните клинично изпитани препарати за белодробни заболявания – остър, хроничен и астматичен бронхит, както и грип и др., от 80-те години до наши дни. 100% природeн и без странични ефекти. Подходящ е за употреба от възрастни и деца над 3-годишна възраст. Ефективен за профилактика на остри вирусни инфекции при навременното му приложение в указаните дози. Пациенти със сърдечно-съдови заболявания, диабет, хроничен бронхит, астма и ХOББ, възрастни и деца над 3 години, следва да употребяват Бронхо Пам по-продължително време през зимния сезон и по време на вирусни епидемии поради етиологията на заболеваемостта.

 

Награди: Серията Бронхо Пам е отличенa със златни медали, специални награди и купи от 3 континента.

 

Преди употреба прочетете упътването!

 

Продуктът не може да замести пълноценното и здравословно хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се съхранява далеч от малки деца. Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от източници на светлина и топлина. Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките.

 

Допълнителна информация:

Култивираните билки използвани в Бронхо Пам са с изключително качество и повишено съдържание на етерични масла. Цитрусовата мащерка и ментата, разработени от водещи европейски ботаници, съдържат най-висококачествените етерични масла в света. Тези растения са толкова редки, че само 15000-25000 кутии Бронхо Пам Лимитирана Серия се произвеждат всяка година.

За информация и поръчки: