ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ Х 60

ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ Х 60

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ капсули * 60

Известно е, че над 72% от хората по света на средна възраст са измъчвани от ставни болки. Като резултат качеството на техния живот е значително занижено. Третирането на този тип проблеми е сложно и скъпоструващо, а медикаментите често имат немалко странични ефекти. Това е и причината нуждаещите се от облекчение да търсят алтернатива.

Хранителната добавка Helix Original е иновация в областта на ревматологията и природната медицина, даваща надежда на страдащите от проблеми със ставите.

Ключът към решението е скрит в организъм с изключителен терапевтичен потенциал – охлювът! Ползите от него за козметиката са всеизвестни и многобройни - той влияе на кожната регенерация и забавя стареенето. Охлювите се използват в различни терапии от векове. Техни рисунки присъстват в скулптурите на древната цивилизация на инките, които са били наясно с лечебните им качества. Немалко археолози потвърждават, че охлювите са важна суровина за направата на лекарства от шаманите, отговарящи за физическото и духовно благосъстояние на своите общности.

Оказва се, че съставки от представителите на биологичния клас Кремоноги облекчават ставните болки. През 80-те години на ХХ век в Хераклион - градче на о. Крит - е направено важно откритие, касаещо терапията на хората, страдащи от артрит. Изследователски екип решава да разбере причината, поради която местното население не стада от ставни заболявания. Той открива, че хората от Хераклион консумират често охлюви. Така изолират охлювни протеини и ги тестват върху 340 души със ставни заболявания. При 78,6% от доброволците проблемите напълно изчезват. Активната съставка в белтъка от Кремоногите се нарича алантоин. Неговото действие възстановява увредения ставен хрущял. По-късно ценният протеин е лабораторно разработен и вложен в капсули, които се приемат лесно. Така е създадена хранителната добавка, облекчаваща ставните болки – Helix Original. Продуктът съдържа протеин от охлюви. Това са единствените организми, способни наново да изградят черупката си, благодарение на алантоина - основен регенериращ протеин с възстановяващо клетките действие. Helix Original Ви гарантира бърз и траен обезболяващ ефект. Засегнатата хрущялна тикан се хидратира, което спомага за възстановяване на нейната еластичност и гъвкавост. Така подвижността на ставата се възвръща.

Хранителната добавка е 100% натурална. Протеинът от охлюви подпомага ефективното облекчаване на болката и забавя стареенето. Неговото действие е допълнено с растителни екстракти от куркума и босвелия. Благодарение на състава си, продуктът влияе изключително благоприятно на опорно-двигателния апарат- стави, хрущяли и сухожилия.

Системният прием на добавката редуцира възпалението и болезненото усещане в ставите; спомага за регенериране на костите, хрущялите и синовиалната течност и намалява отоците в ставите. Продуктът може да се ползва при артрит, ревматизъм, деформираща артроза, варикоза, остеохондроза и травми. Подпомага, също така, лечението на костни счупвания.

Активни съставки:

    Алантоин - спомага за бързо възстановяване на ставите и премахване на болката.
    Екстракт от босвелия - подобрява ставната подвижност и гъвкавост, стимулира възстановяването на хрущялната тъкан и увеличава кръвоснабдяването в болните области.
    Куркума - оказва противовъзпалително и антиоксидантно действие. Редуцира възпалението и болката при проблеми с опорно-двигателния апарат.

Състав: за 1 капсула:

    Алантоин - 50 мг ;
    Куркума на прах - 100 мг;
    Екстракт от босвелия - 50 мкгр.

Помощни вещества: – малтодекстрин, желатин и магнезиев стеарат.

Начин на прием:

Приемайте по 1 капсула дневно с чаша вода.

Не се препоръчва за деца и бременни жени.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Съхранение: На сухо и проветриво място, далече от достъпа на деца.

Опаковка: 60 капсули.

Произведен в Испания.

 

За информация и поръчки: