+359 878 292 513

ЦЕНТРУМ МАТЕРНА ТАБЛ.Х 30

ЦЕНТРУМ МАТЕРНА ТАБЛЕТКИ Х 30

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Centrum Materna съдържа внимателно балансирана комбинация от витамини, минерали и микроелементи, които са важни преди, по време на бременността и докато кърмите Вашето бебе:

Витамини: фолиева киселина, витамини C, D и Е
Минерали: магнезий и калций
Микроелементи: селен, манган, йод и цинк.

Само една таблетка Centrum Materna на ден допринася в голяма степен за покриването на нуждите от витамини, минерали и микроелементи на бременните, кърмачките и жените, които планират бременност.

Най-голямото щастие се крие в една мъничка усмивка!  
 

Скъпа бъдеща мамо,

С бременността ще изживееш много специални, прекрасни моменти. Това е период на големи промени. И по-специално за твоето тяло,  което се превръща в дом за двама.

Това изисква допълнителни хранителни добавки като витамини, минерали и микроелементи.
В някои случаи твоето тяло ще се стреми да осигури най-напред хранителни вещества за бебето, и чак след това за теб самата, така че ти като майка си тази, която може да изпитва недостиг на хранителни вещества.

Допълнителните енергийни нужди на твоя организъм по време на бременността са по-малки от нуждите от витамини и минерали.

Затова просто да се храниш повече или дори два пъти повече, не е правилният подход. Трябва да избираш храна с по-висока концентрация на хранителни елементи, т.е. високо съдържание на витамини и минерали в сравнение с калориите, които доставя тази храна. (Вашите допълнителни енергийни нужди са само около 255 Ккал на ден, които се равняват на 400 мл мляко или сандвич със сирене.)

 

За информация и поръчки: