GILLETTE-ДЕО ГЕЛ П/ ИЗПОТЯВАНЕ 70 МЛ.

Gillette Део Гел Против Изпотяване Cool Wave - 70 мл.

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Gillette Део Гел Против Изпотяване Cool Wave - 70 мл.

 

Вълна от свежест залива сетивата Ви с гела против изпотяване Жилет Део „Куул Уейв”. Прозрачната консистенция на Gillette Део Гел Против Изпотяване Cool Wave осигурява 48-часова защита от влага и неприятна миризма, независимо къде сте и какво правите. Уникалната формула, базирана на високоефективна технология, работи заедно с тялото така, че да се чувствате комфортно всеки ден.

 

Дезодорантът е в опаковка, снабдена с рол-он, който е изключително удобен за нанасяне. С него защитата от нежелано изпотяване е по-лесна от всякога, а свежестта е по-дълготрайна.

 

Напрегнатият начин на живот, който водим, предизвиква хората да бъдат по-активни от всякога. А кожата на активните хора се нуждае от сигурна защита от изпотяване през цялото време. Ето защо, жилет създаде продукта против изпотяване Gillette Део Гел Против Изпотяване Cool Wave, който действа в унисон с кожата Ви, за да я предпази изключително ефективно. Осигурете на кожата си 48-часово, изключително дълготрайно предпазване и се доверете на свежест, каквато не сте изпитвали досега.

 

Производител: Gillette.

 

Жилет е марка, на която със сигурност можете да разчитате.

За информация и поръчки: