+359 878 292 513

БОАРОН-ПЕТРОЛЕУМ

БОАРОН ПЕТРОЛЕУМ 9 СН (PETROLEUM)

Тегло: 10.00 гр.

Вижте още продукти от: BOIRON

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БОАРОН ПЕТРОЛЕУМ 9 СН (PETROLEUM)

 

Източник:
нефт.
Симптоми:
Боцкащи болки, с внезапно начало и край. Усещане за локализиран студ в стомаха и между раменете. Сутрешен световъртеж. Остър глад, непосредствено след дефекация. Много силна жажда, особено за бира. Нарушение на паметта. Раздразнителност и импулсивност. Вертижен синдром със сутрешно главоболие и тежест в тила. Периодичност и редуване. Редуване на симптоми от страна на кожа и лигавиците на храносмилателната система с тенденция към диария след изчезване на обрива.
Показания:
Нервна система и психика: Морска болест - прилошаване при пътуване, с облекчение при предварително приемане на храна или при затваряне на очите. Раздвояване на личността. Страх от близка смърт, затова внася пълен ред в ежедневните си проблеми. Внезапна, неочаквана загуба на памет, изгубва се в добре познати места.
Храносмилателна система: Диария изключително през деня със струйна дефекация и последващи коремни болки. Диария от консумация на прясно и кисело зеле.
Кожа: Сухи, болезнени и сърбящи лезии по кожата, с напуква-ния, които се появяват през зимата. Дерматози от въглеводороди и техните производни - екзема на работещите в химическо чистене, екзема на механиците и други. Дисхидроза на ръцете. Лихенифицикация и задебеляване кожа на клепачите, със сърбеж и фотофобия. Нацепвания и фисури на върха на пръстите, които се появяват всяка зима. Всички мокрещи, еритемо-везикулозни обриви, особено в областта на гениталиите.
Забележка: 
За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

За информация и поръчки: