+359 878 292 513

ХИЛ-АНГИН-ХИЛ ТАБЛ.Х 50

АНГИН - ХИЛ ТАБЛЕТКИ Х 50

Тегло: 150.00 гр.

Вижте още продукти от: HEEL

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

АНГИН - ХИЛ ТАБЛЕТКИ Х 50

Интересно
Хомеопатията е медицинска наука, която в сравнение с другите методи за лечение има много предимства, тъй като може да излекува психологически, патологични и физиологични нарушения. Класическите лекари прекарват много малко време със своите пациенти и често пренебрегват техните индивидуални характеристики. Те само изслушват пациентите и назначават лекарства за лечение на симптомите. Лекарите хомеопати разследват причината за появата на симптомите, за да може да се стигне до корена на болестта. Например повтарящо се главоболие може да се дължи на друго разстройство в тялото, като запек, киселини или стрес.
Показания:
Ангина (възпаление на сливиците).
Противопоказания:
Свръхчувствителност към Arnica или някоя от другите съставки на продукта.

Специални предупреждения и предпазни мерки за употреба:
Този лекарствен продукт съдържа лактоза. Ако имате непоносимост към някои захари, преди употреба се консултирайте с лекар.

Нежелани реакции:
В някои случаи може да се увеличи слюноотделянето и в такъв случай употребата на продукта да се прекрати. Макар и рядко са възможни прояви на свръхчувствителност.

Дозировка и начин на приложение:
Обикновено по 1 таблетка 3 пъти дневно. Таблетките се поставят под езика до пълното им разтваряне. При остри оплаквания - по 1 таблетка на всеки 15 мин. (в продължение на 2 часа).
От 3 до 6 год. възраст - по 1 таблетка до 3 пъти дневно. При остри оплаквания- по 1 таблетка на всеки 15 мин. (в продължение на 2 часа)
Над 6 год. възраст - дозата за възрастни.
При деца до 3 год. възраст дозировката и схемата на лечение да се назначи от лекар. Поглъщането на таблетката не води до никакви вредни последствия! Продуктът не е противопоказан при бременни, кърмачки и шофьори. Ако след приложението на продукта не настъпи желаният лечебен ефект или състоянието се влоши, да се направи консултация с лекар.

Условия за съхранение:
Да се пази от топлина и влага. След употреба опаковката да се затваря веднага.
Продуктът да се съхранява на недостъпно за деца място!
Да не се използва след изтичането на срока на годност, отбелязан върху опаковката!

За информация и поръчки: