+359 878 292 513

7-Keto 50мг. х 60 капсули

7-Keto 50мг. х 60 капсули

Тегло: 250.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

    Забавя процесите на стареене;
    Намалява умората и повишава енергията;
    Укрепва имунната система;
    Подобрява функцията на щитовидната жлеза;
    Засилва паметта и подобрява познавателната функция;
    Подпомага топенето на мазнините;
    Засилва процеса на изгаряне на калории и топене на мазнини;
    Спомага за увеличаване на чистата мускулна маса;
    Подпомага функцията на сърдечно-съдовата система;
    Помага при автоимунни смущения, алергии и астма.

Веществото 7-Keto е естествен метаболит на DHEA (дехидро-епиандростерон) и се произвежда от надбъбречната жлеза. То не може да се метаболизира в полови хормони, поради което осигурява много от ползите на DHEA без свързаните с него странични ефекти. В човешкия организъм 7-Keto DHEA активизира ензимите, отговорни за обмяната на въглехидратите и мастните киселини.
Производството на веществото 7-Keto DHEA в организма намалява с възрастта, в резултат на което намалява и скоростта на метаболизма. Множество клинични проучвания доказват способността му да подпомага загубата на телесна маса, да повишава интензивността на обмяната на веществата, да подобри функцията на имунната система и мозъка.

Как действа DHEA?
Изследванията сочат, че DHEA забавя процеса на стареене. Смята се, че допълнителният му прием подмладява и удължава жизнения цикъл. DHEA, също така, играе важна роля за подобряване на познавателните способности. Мъжете с високи стойности на дехидро-епиандростерон имат не само повече физическа сила и енергия, но и по-добри умствени възможности. Нормалните нива на DHEA са свързани и с по-нисък риск от заболявания на сърдечно-съдовата система.
DHEA блокира разграждащия (катаболитния) ефект на кортизола върху кожата, костите и мускулната тъкан. Кортизолът е разграждащ тъканите (катаболитен) стресов хормон, а физическото натоварване значително покачва серумните му нива. Високите нива на кортизол значително подпомагат катаболитните ефекти върху мускулните тъкани. Доказано е, че DHEA блокира някои от острите ефекти от освобождаването на кортизола вследствие на стрес.
DHEA влияе за правилно оформяне на телосложението, спомагайки растежа на мускулната маса. Според научни изследвания, допълнителният прием на високи дози DHEA намалява телесната мазнина до 31% само за 28 дни и същевременно поддържа същото общо телесно тегло. Тоест телесната мускулна маса се увеличава значително за сметка на телесните мазнини.

Защо да приемаме 7-Keto?

    Сърдечно-съдова система: веществото 7-Keto увеличава мускулната маса, като същевременно намалява кортизола - стресов хормон, който представлява катаболитен агент, увеличаващ количеството на тестостерона спрямо кортизола и потискащ имунната система. То усилва термогенезата. Проучване на Университета в Южна Калифорния в Сан Диего разкрива, че хората, които използват 100 mg DHEA всеки ден в продължение на 6 месеца, топят мазнините и натрупват повече мускулна маса;
    Забавя стареенето, поддържа младостта, възвръща младежката жизненост и създава усещане за благосъстояние. Проучване на Американската колегия на лекарите показва значителна загуба на телесни мазнини и телесна маса;
    Подобрява функцията на щитовидната жлеза (което подпомага изгарянето на телесни мазнини) и имунната система. С течение на годините производството на DHEA в човешкия организъм значително намалява и поради това е необходимо веществото да се приема под формата на хранителна добавка.

Състав:
Съдържание     2 капсули
7-кето (3-ацетил-7-оксо-дехидроепиандростерон)     100 mg

 Не съдържа: изкуствени подсладители, захар, овкусители, оцветители и консерванти.

Начин на употреба:
Приемайте по 1-2 капсули веднъж или два пъти на ден или според предписанието на лекар.

За информация и поръчки: