+359 878 292 513

Формула с витамин D3, K2 и Магнезий, Doctor’s

Формула с витамин D3, K2 и Магнезий, Doctor’s

Тегло: 24.00 гр.

Вижте още продукти от: Doctor's Formulas

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Doctor’s Formulas D3 & K2 & Mag Formula

Формула с витамин  D3 & K2 и Магнезий 

Хранителна добавка, 60 капсули

 

D3, K2, Mag Formula / Формула с витамин D3, K2 и магнезий, 60 капсули, е хранителна добавка на Doctor's Formulas. Формулата допринася за нормалната функция на нервната система и подпомага мускулната дейност. Продуктът поддържа здравето на костите и зъбите. D3 & K2 & MAG FORMULA е хранителна добавка, която съдържа витамин D3 под формата на холекалциферол, витамин K2 като менахинон-7 и магнезий под формата на магнезиев оксид и магнезиев цитрат.

                         

Свойства на активните съставки:

 

  • Витамин D3

Витамин D поддържа нормалната здравина на костите, действа благоприятно върху мускулите и стимулира имунния отговор. Може да помогне за предотвратяване на развитието на депресия, възпалителни заболявания и сърдечно-съдови нарушения. Витамин D3 помага на тялото да абсорбира калций и фосфор и също така стимулира остеобластите - клетките, отговорни за образуването на костите. Действа като превенция срещу развитието на дегенеративни заболявания на опорно-двигателната система като остеопения и остеопороза.

 

  • Витамин К2

Витамин К се отнася до група съединения, които споделят подобна химическа структура. Двете най-важни за човешкото здраве форми са K1 (филохинон) и K2 (менахинони). Витамин К2 насърчава здравето на костите и подпомага лечението на остеопороза, като предотвратява появата на нови фрактури на костите. Това се дължи на факта, че костите са съставени от протеини, които са зависими от оптималния прием на K2. Витаминът действа противовъзпалително. Установено е, че витамин К2 може да намали възпалението при ревматоиден артрит чрез намаляване на нивата на С-реактивния протеин.

 

  • Магнезий

Магнезият е важен за много процеси в тялото. Необходим е за правилното функциониране на мускулите и нервите, за поддържане на нормалното ниво на кръвната захар и артериалното кръвно налягане, както и за производството на протеини и ДНК. Ниските нива на магнезий с течение на времето могат да доведат до ниски нива на калций и калий в организма.

 

Doctor's Formulas е бързо развиваща се гръцка компания, която предлага висок клас натурални продукти, насочени към различни здравословни проблеми. Хранителните добавки са разработени посредством липозомна технология на капсулиране - високотехнологичен метод, осигуряващ оптимално усвояване на активните съставки.

 

Какво представлява технологията за липозомно капсулиране?

Липозомното капсулиране е технология от ново поколение. При този процес активните вещества се капсулират в липозоми (липидни сфери). Липозомната стена наподобява клетъчната мембрана. Благодарение на този факт се постига трансфер на активното вещество от сърцевината на липозома до сърцевината на клетката. Тази технология предлага най-високата степен на абсорбция на вещества, позната до момента на науката. Чрез липозомното капсулиране се доставят ценни хранителни вещества до определени тъкани, органи и системи, без да се засягат други части на тялото. Две важни предимства на тази технология са биосъвместимостта и биоразградимостта.

 

Защо да изберем липозомни хранителни добавки?

- доставят ценни хранителни вещества на клетъчно ниво;

- притежават висока бионаличност;

- осигуряват продължително освобождаване на активното вещество;

- предлагат висока усвояемост от организма.

 

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:

Магнезий                                                 
   магнезий оксид       
             
   (извлечен от магнезий)

   магнезий цитрат

   (извлечен от магнезий) 

100 mg

70 mg

117 mg

30 mg

200 mg
100 mg

70 mg30 mg


 

Витамин К2
   (менахинон- vita MK7)        

100 µg             100 µg            
Витамин D3                                 (холекалциферол) 1000 IU /  25 µg           1000 IU /  25 µg          

 

Микрокристална целулоза, магнезиев стеарат , силициев диоксид, растителна капсула (хидроксипропил метилцелулоза).

Подходящо за вегани/ вегетарианци.

Приложение: Подпомага нормалното функциониране на нервната система, костите, мускулите и зъбите.

Забележка: При бременност, кърмене, прием на други лекарства или здравословни проблеми, се консултирайте с вашия лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Doctor’s Formulas, In Touch Health Co LTD, Атина, Гърция

За информация и поръчки: