+359 878 292 513

Липозомна формула за сън (спрей за уста),Doctor’s

Липозомна формула за сън (спрей за уста),Doctor’s

Тегло: 24.00 гр.

Вижте още продукти от: Doctor's Formulas

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Doctor’s Formulas Liposomal Sleep Formula Spray

Липозомна формула за сън

Хранителна добавка, 24 ml спрей

 

Liposomal Sleep Formula Spray / Липозомна формула за сън спрей, 24 ml, е хранителна добавка на Doctor's Formulas. Продуктът съдържа гама-аминомаслена киселина (GABA), мелатонин и глутатион (трипептид, състоящ се от аминокиселините глутаминова киселина, цистеин и глицин). Липозомната формула на хранителната добавка се усвоява бързо и ефективно от организма. Тя спомага за намаляването на нервното напрежение, подпомага релаксацията, допринася за бързото заспиване, както и за дълбочината на съня.

 

Липозомната технология води до по-голяма абсорбция и бионаличност на активните съставки. Липозомите предпазват активното вещество от окисление и разграждане при киселинно рН на стомаха, повишават абсорбцията и бионаличността в сравнение с конвенционални фармацевтични носители - таблетки, суспензии и капсули.

 

Какви ползи предлага продуктът?

 • Комбинация от 3 съставки с мощно действие - GABA, мелатонин, глутатион;
 • За по-добро качество на съня;
 • Липозомна формула;
 • Силно усвоим от организма;
 • Удобна опаковка под формата на спрей.

 

Свойства на активните съставки:

 

 • Мелатонин

Мелатонинът е хормон, произвеждан от човешкото тяло през нощта, който спомага за регулирането на цикъла сън-будно състояние. Той участва в поддържането на нормалния циркаден ритъм (биологичния часовник на организма), който играе ключова роля за нормалния сън. Спомага за намаляване на времето за заспиване и също така облекчава симптомите на нервно напрежение.

 

 • Глутатион

Глутатионът е трипептид, състоящ се от 3 аминокиселини: глутаминова киселина, цистеин и глицин. Той е много мощен антиоксидант и също така действа срещу умора.

 

 • GABA

GABA или γ-аминомаслената киселина е α-неесенциална аминокиселина и е доказано, че има успокояващ ефект върху централната нервна система и най-вече главния мозък. Ето защо често се препоръчва на хора, които страдат от безсъние и стрес.

 

Липозомен спрей за сън Liposomal Sleep Formula Spray се препоръчва при:

 

 • Хора, които страдат от безсъние и други нарушения на съня;
 • Възрастни, които имат намалени нива на мелатонин в тялото;
 • Хора, които пътуват често и се нуждаят от допълнителни средства за релаксация.

 

Doctor's Formulas е бързо развиваща се гръцка компания, която предлага висок клас натурални продукти, насочени към различни здравословни проблеми. Хранителните добавки са разработени посредством липозомна технология на капсулиране - високотехнологичен метод, осигуряващ оптимално усвояване на активните съставки.

 

Какво представлява технологията за липозомно капсулиране?

Липозомното капсулиране е технология от ново поколение. При този процес активните вещества се капсулират в липозоми (липидни сфери). Липозомната стена наподобява клетъчната мембрана. Благодарение на този факт се постига трансфер на активното вещество от сърцевината на липозома до сърцевината на клетката. Тази технология предлага най-високата степен на абсорбция на вещества, позната до момента на науката. Чрез липозомното капсулиране се доставят ценни хранителни вещества до определени тъкани, органи и системи, без да се засягат други части на тялото. Две важни предимства на тази технология са биосъвместимостта и биоразградимостта.

 

Защо да изберем липозомни хранителни добавки?

- доставят ценни хранителни вещества на клетъчно ниво;

- притежават висока бионаличност;

- осигуряват продължително освобождаване на активното вещество;

- предлагат висока усвояемост от организма.

 

Съставки: В 1 доза / 6 впръсквания Дн. доза
Патентована смес: 10 mg 10 mg
Габа 3 mg 3 mg
Мелатонин 1 mg 1 mg
Глутатион 6 mg 6 mg

 

 

Липозомна смес: фосфатидилхолинов комплекс от негенно модифициран

слънчогледов лецитин.

Пречистена вода, емулгатор: глицерoл, лимонена киселина, натурални аромати, калциев сорбат.

Подходящо за вегани/ вегетарианци.
Съдържа: Подсладители.

Приложение: Допринася за скъсяване времето за заспиване.

Забележка: Само за перорално приложение. Разклатете преди употреба. При бременност и кърмене, прием на други лекарства или здравословни проблеми, се консултирайте с вашия лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 6 впръсквания (1 ml) веднъж дневно, върху езика, преди сън.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина. След отваряне съхранявайте в хладилник. Да се използва до 60 дни след отваряне.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Doctor’s Formulas, In Touch Health Co LTD, Атина, Гърция

 

 

За информация и поръчки: