+359 878 292 513

Великденска игра

АБОКА СЕДИВИТАКС ПЕДИАТРИК СИРОП 220 МЛ.

Абока Седивитакс Педиатрик сироп 220 мл.

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: Aboca

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Sedivitax сироп е формула, разработена за подпомагане на съня благодарение на многофракционния лиофилизиран екстракт (Passiflo 2 - LMF) от листа на пасифлора и лиофилизирания екстракт от езичести цветчета на лайка (Liguflos). Тези растения, заедно с лиофилизирания екстракт от листа на маточина, правят продукта подходящ и за дневен прием с цел да се подобри релаксацията. В същност, физиологичният сън се постига, когато организмът се поддържа в балансирано спокойно състояние и през деня, така че вечерта да е подготвен за нощната почивка.
Sedivitax сироп е 100% натурален продукт формулиран с лиофилизирани екстракти, плод на научноизследователската дейност на Aboca.

PASSIFLO 2-LMF
Лиофилизираният многофракционен екстракт от листа на пасифлора
Passiflo 2-LMF е лиофилизиран многофракционен екстракт, получен от Aboca след повече от 6 години научни изследвания (Патент № 0787496), започнали със селекционирането на вариетет на Passiflora incarnata.
За да се оползотворят максимално свойствата на изходния фитокомплекс, Aboca патентова процес, гарантиращ цялата флавоноидна фракция посредством лиофилизация на две специфични екстракционни фракции, получавайки титруван екстракт съдържащ 8% общи флавоноиди.

LIGUFLOS
Лиофилизиран екстракт от езичести женски цветчета от лайка
Проучването на биохимичните свойства на цветната кошничка на лайката, наричана обикновено цвят, показа, че езичестите цветчета, наричани обикновено "венчелистчета" съдържат по-голямо количество флавоноиди в сравнение с цялата кошничка. Aboca разработи производствен процес, който предвижда отделяне на езичестите цветчета от останалата част от цвета, екстрахирането им и последващата лиофилизация. В резултат се получава Liguflos - фитокомплекс съдържащ подобни на апигенин флавоноиди титрувани до 4,5%, който е особено подходящ за деца.

МАТОЧИНА Лиофилизиран екстракт
Листата на маточината, използвани заради техните успокоителни свойства, при узряване се отличават с приятен и характерен аромат на лимон, дължащ се на есенциалното масло, което прави приятно приемането.

Лиофилизираните екстракти са разтворени в сироп с приятен вкус на портокал, формулиран така, че да се избегне използването на изкуствени консерванти и стабилизатори, а това прави сиропът подходящ за приемане от деца. Специалният дозатор гарантира удобното и правилно дозиране на продукта.
Евентуалното наличие на малки неразтворени частици се дължи на високата концентрация на лиофилизираните екстракти и не компрометира качеството на продукта.

СЪСТАВКИ
Тръстикова захар*, вода, натурален аромат от лимон, пасифлора (Passiflora incarnata) листа многофракционен лиофилизиран екстракт* (Passiflo2-LMF), маточина (Melissa officinalis) листа лиофилизиран екстракт*, натурален портокалов аромат с други натурални аромати, сгъстител: ксантанова гума, лайка (Chamomilla recutita) езичести цветчета лиофилизиран екстракт* (Liguflos).
Отбелязаните със "*" съставки са продукти на биологично земеделие.

КОЛИЧЕСТВА ЗА 1 ml
Многофракционен лиофилизиран екстракт от пасифлора листа Passiflo2-LMF
титруван до общи флавоноиди изразени като витексин 8%    14 mg
1,1 mg
Лиофилизиран екстракт от езичести цветчета на лайка (Liguflos)
титруван до апигениноподобни флавоноиди 4,5%    0,53 mg
23,8 μg
Маточина листа лиофилизиран екстракт    8,8 mg

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Препоръчителна доза: от 10 до 20 ml вечер, за подпомагане на съня и от 5 до 10 ml сутрин, за стимулиране на релаксацията.
За деца на възраст над 1 година.

Разклатете внимателно флакона преди употреба и използвайте съответния дозатор. Продуктът може да се разтваря във вода или други приятни за детето течности като кисело мляко, отвари или плодови сокове.
След отваряне продуктът да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 30 дни.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
За правилната употреба на продукта в най-ранна детска възраст препоръчително да се потърси мнението на лекар. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Хранителните добавки не са заместители на разнообразното и балансирано хранене и трябва да се използват като част от здравословния начин на живот.
Да се съхранява на място недостъпно за деца.

РАЗКЛАТЕТЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА
Да се съхранява на хладно, сухо и защитено от пряка слънчева светлина място.

 

За информация и поръчки: