+359 878 292 513

АЛОЕ АМПУЛИ 1 МЛ.Х 10

АЛОЕ АМПУЛИ 1 МЛ. Х 10

Тегло: 50.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЕКСТРАКТ АЛОЕ ТЕЧЕН
Extractum Aloe fluidum

ИМУНОСТИМУЛАТОР

10 ампули по 1 ml
хранителна добавка

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ
Състав:

Всяка ампула съдържа: воден разтвор на екстракт от свежи листа на растението Дървовидно алое (Aloe Arborescens Mill) - 1 ml

Помощни вещества:

натриев хлорид - 0.8%

Показания: 

Водният ЕКСТРАКТ АЛОЕ в ампули е традиционен и добре познат продукт. За разлика от другите продукти, съдържащи алое, той е получен по принципно различен метод и е от субстанция, отговаряща на Европейската фармакопея. Физиологичната му активност се определя от метода на производство, разработен от академик В. П. Филатов през 40-те години на ХХ век.
Това е метод за увеличаване концентрацията на биологично активни вещества в растителни тъкани. Академик В. П. Филатов установил, че ако изолирана растителна тъкан (лист алое) се постави в неблагоприятни условия (в пълна тъмнина, при ниска до +3 °С температура и държана там в течение на 20 - 25 денонощия ), то в клетките на тъканта произтичат биохимични изменения, в резултат на които се изработват особени биологично активни вещества - биогенни стимулатори, способни да активират жизнените функции на отганизма.
От всички растителни биостимулатори най-пълно изучен , достъпен и широко прилаган в медицинската практика е водният ЕКСТРАКТ АЛОЕ в ампули, получен по метода на Академик В. П. Филатов от свежи,биостимулирани листа на растението Дървовидно алое (Aloe Arborascens Mill).Единствено водният ЕКСТРАКТ АЛОЕ  в ампули, получен по метода на Академик В. П. Филатов притежава имуностимулиращо и регенериращо действие. Подсилва имунната система. Притежава общоукрепващо, стимулиращо и тонизиращо организма действие. Активира обмяната на веществата в тъканите посредством увеличаване на тъканната проницаемост и ускорява процесите на регенерация.Подпомага организма при борбата му с болестите посредством многостранното си действие върху функциите на всички негови органи и системи. 

Приложение:

Прилага се като допълнение в комплексната терапия при редица очни заболявания (прогресиращо късогледство, хориоретинит, блефарит, конюнктивит, кератит, ирит, потъмняване на стъкловидното тяло и др. ) ; язва на стомаха и дванадесетопръстника; бронхиална астма; възпалителни заболявания на гениталния тракт при жените; кожна туберкулоза; трофични язви на кожата; раневи цикатрикси; туберкулоза на белите дробове и ларинкса, както и при  много други заболявания поради изключително широкия си спектър на действие.

За по-доброто действие и съхранение на продукта, ампулите са стерилни. Биологичните изпитвания на продукта отговарят на монографиите на Европейската фармакопея.

Противопоказания:

Тежки сърдечно-съдови заболявания, хипертония, бременност и кърмене, остри стомашно-чревни разстройства, тежки форми на нефрит, свръхчувствителност към продукта.

Допълнителна информация при употреба:

Възможно е потъмняване на продукта, което при съхранение пада като утайка. Затова е добре преди употреба ампулата да се разклаща. При разклащане на ампулата утайката преминава в равномерна мътилка. Утайката върху стената на ампулата няма значение, ако съдържанието на ампулата е прозрачно.

Специални предупреждения:
- Да не се употребява при бременност и в периода на кърмене!
- Да не се превишава препоръчваната дневна доза!
- Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Влияние върху способността за шофиране или работа с машини :

Приемането на водния  ЕКСТРАКТ АЛОЕ не влияе върху способността за шофиране и работа с машини.


Препоръчвана дневна доза:

За възрастни по 1 ампула (1ml) дневно преди хранене; за деца до 5 години 0,2-0,3 ml преди хранене, над 5 години - 0,5 ml преди хранене.

Продължителност на употреба : От 30 до 50 дни. След двумесечно или тримесечно прекъсване може да се повтори.

За информация и поръчки: