+359 878 292 513

АНДРОЗИТОЛ САШЕТИ Х 30

АНДРОЗИТОЛ САШЕТА Х 30

Тегло: 150.00 гр.

Вижте още продукти от: LO.LI. PHARMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

АНДРОЗИТОЛ САШЕТА Х 30

 
 
Причините, които могат да повлияят негативно репродуктивната способност при мъжа, са множество, като начинът на живот, екологичните фактори или клиничните изменения излагат на опасност функционалността на сперматозоидите.
Такива условия могат да доведат както до сперматозоиди с намалена подвижност, така и до производство на семенна течност с голям брой аномални сперматозоиди или на семенна течност с намалена концентрация на сперматозоиди. Един от факторите, които в най-голяма степен водят до мъжко безплодие, е оксидативният стрес, който застрашава узряването на сперматозоидите, изменяйки подвижността, морфологията на клетката и стабилността на ДНК.
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА
Формулата на AndrositolTM е специално разработена, с цел да бъде полезна във всички онези случаи, при които се среща намалена репродуктивна способност, дължаща се на различни причини, измежду които:
         олигоспермия, астеноспермия, олигоастеноспермия.
         Тези ефекти се постигат благодарение на синергичното действие на неговите компоненти:
-      Мио-инозитол: Има данни, че играе основна роля в узряването на сперматозоидите в момента на тяхната миграция от епидидима, (част от мъжките полови органи), където концентрацията на мио-инозитол е по-висока от тази, налична в тестисите. Липсата на мио-инозитол е свързана и с намалено производство на сперматозоиди, които в процеса на спермиогенезата се диференцират в зрели сперматозоиди. Освен това, мио-инозитолът играе основна роля в стабилизирането на тубулина (основен протеин за движението на сперматозоида) и се оказва антиоксидантен агент на митохондриално ниво, блокирайки действието на свободните радикали.
-      L-аргинин: Основна аминокиселина за развитието, която е налична в голяма концентрация в ядрата на репродуктивните клетки и достига до около 50% от ядрото на сперматозоидите, а също така благоприятства спермиогенезата. L-аргининът стимулира производството на aзотен оксид, осигурявайки по този начин необходимата доза кислород на мускулите, чието стимулиране на ниво кавернозна тъкан на пениса или анално-опашни мускули провокира ерекцията, подобрява притока на кръв в областта на гениталиите, като спомага за по-интензивни и продължителни ерекции.
-      L-карнитин: Играе важна антиоксидантна роля в клетъчния енергиен метаболизъм, особено на ниво тестиси и епидидим, подобрявайки подвижността и оплождащата функция на сперматозоидите. Приемът на L-карнитин е свързан с подобряване параметрите на семенната течност, повишавайки качеството и подвижността на сперматозоидите.
-      Фолиева киселина: Фолиевата киселина е витамин от групата В-комплекс, който играе изключително важна и незаменима роля за клетъчния растеж и делене и участва в производството на кръвните клетки (хематопоеза). Доказана е връзката между генетично обусловени дефекти на ензимите от метаболизма на Фолиевата киселина и състоянието на субфертилитет при мъжете. При олигоспермията и/или астеноспермията има повишени нива на хомоцистеина, което е пряко или непряко следствие от нарушения на сперматогенезата. Фолиевата киселина играе основна роля при възстановяване на намалената репродуктивна способност с повишаване качеството на спермата.
-      Селен: Наличието на този елемент е задължително за структурната цялост на сперматозоида и за регулирането на спермиогенезата, като се благоприятства подвижността и се увеличава броя и качеството на сперматозоидите. Освен това селенът действа като антиоксидант, блокирайки оксидативния стрес, който е първична причина за мъжкото безплодие.
-      Витамин Е: Витамин Е се локализира в клетъчната мембрана, образувайки защитен слой срещу свободните радикали. Намалява значително концентрацията на малондиалдехид (MDA) в сперматозоидите (малондиалдехидът е производен продукт от пероксидацията и често е използван като показател за оксидативна вреда) и подобрява тяхната подвижност. Приемът на селен, в комбинация с Витамин Е, повишава ефикасността на последния.
 
ПОКАЗАНИЯ
AndrositolTM може да бъде полезен при всички случаи на намалена репродуктивна способност при мъжа, като повишава качеството и количеството на сперматозоидите. Комбинацията на неговите компоненти намалява влиянието на екологичните фактори за безплодие чрез антиоксидантно действие, намалявайки броя на свободните радикали в микросредата, в която зреят сперматозоидите. AndrositolTM може да се използва като помощно средство при олигоспермия, астеноспермия, олигоастеноспермия.
 
НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Препоръчва се прием на едно саше дневно, разтворено в чаша вода, в продължение на 6-8 седмици.
 
ОПАКОВКА
AndrositolTM се предлага в опаковка от 30 сашета, всяко по 3,5 гр.
 
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се считат за заместител на разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот. Не приемайте продукта в случай на чернодробни или бъбречни увреждания, по време на бременност и ако нямате навършени 12 години.
Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца

За информация и поръчки: