+359 878 292 513

AquaSource Зелена енергия 120 капсули

AquaSource Зелена енергия 120 капсули

Тегло: 60.00 гр.

Вижте още продукти от: AQUASOURCE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 

При разработване на рецептурата на Зелена енергия е спазен научният принцип на синергизма – отделните съставки взаимно допълват и усилват ефектите си.Така , в резултат от взаимодействието на природата и науката , се е получила изключително пълноценна клетъчна суперхрана , подходяща за всички възрасти.

Съчетаването на кламатското синьо- зелено водорасло AFA , хавайска спирулина и люцерна доставя на клетките естествени, лесноусвоими минерали, витамини, ензими, аминокиселини, осигуряващи  максимална антиоксидантна защита, стимулиране на имунната система и ефективност на обменните процеси в клетката.

Зелена енегрия може да се приема от всички хора с цел поддържане на добро здраве и профилактика, висок  жизнен тонус, работоспособност , повишаване на имунитета.

 На всички бременни жени и кърмачки, които искат да запазят здравето си и да осигурят най-доброто за своите деца препоръчваме  Зелена енергия.

 Тя е  гарантирано напълно безвредна и нетоксична.

 Колкото повече човек научава за здравето, физиката и храненето, толкова повече разбира, че става въпрос за енергия. Това би трябвало да е очевидно, но това, което може би и не осъзнаваме е колко важна е енергията за отношенията, психическото и менталното здраве, в допълнение към цялостния успех в живота.

Всяко нещо в живота ни се определя от енергията, не само от това дали я имаме или пък не, но и от вида й, от къде идва и от какъв характер е тя.

В определен момент повечето хора осъзнаваме значението на енергията в нашия живот, от там идват и по-високите продажби на „енергийни напитки“. Обаче, ако извличаме енергия от захар или изкуствени стимуланти, то това е като вземането на пари на заем – бързо и лесно решение за момента с последствия, които ни карат да се чувстваме по-зле в дългосрочен аспект.

По-добрият начин да извлечем енергия е от храната. Тогава тя е естествена и без последствия, а само с ползи под формата на по-добро здраве.

Продукта Зелена Енергия на AquaSource е разработен специално да ни снабди с изобилие от естествена, вътрешна енергия и то само чрез предоставяне на изключително полезни храни, не само в лесноусвояема за организма форма, но и в която съставките работят в синергия, за да сме сигурни, че крайният резултат е по-добър от сбора на ефектите от всяка една по отделно.

В основата на Зелена Енергия са синьо-зелените водорасли Афанизоменон флос-акве - AFA, достатъчно да кажем, че за нея често се казва, че е източника на живот на Земята – водораслите са превръщали азота и въглеродния диоксид в кислород и са създали атмосфера, която да поддържа живота такъв, какъвто го познаваме днес. Датират от преди милиони години и са в самата основа на хранителната верига; съдържат изобилие от минерали, аминокиселини, желязо и протеин.

Често се спори дали AFA или Спирулина е по-добра. Открихме, че в много отношения AFA е по-полезна от Спирулина, тъй като синьо-зелените водорасли са напълно естествен продукт, а и имат малко по-добър хранителен профил. Въпреки това, не може да се отрече, че Спирулина има някои ползи, които липсват при AFA и поради тази причина добавихме Спирулина в нашата Зелена Енергия. Основният недостатък на Спирулина обикновено е това, че тя се произвежда с търговска цел и може да съдържа минимални количества нитрати, нитрити и амоняк. Въпреки това, съществува едно изключение – Спирулина, растяща в най-големите дълбини на Океана в Хавай – именно от там ние вземаме тази суровина. Спирулина има подобен хранителен профил като AFA, не толкова богата на минерали, но пък с по-голямо съдържание на протеин и малко по-лесно смилаема

 Третата синергична съставка в Зелена Енергия е органичната Алфалфа (люцерна), която е изключително богат източник на протеин, а освен това изобилства и от витамините А, B6, B12, C, D, E и K. Също така е богата и на минерали като магнезий, калций, желязо, фосфор и натрий – всички в лесна за усвояване форма. Органичната Алфалфа е естествен източник на флуорид, фибри, антиоксиданти (като хлорофил) и фитонутриенти (като октакозанол, каротеноиди и сапонини). Смята се, че съдържа над 300 хранителни вещества и фитонутриенти. Органичната люцерна първоначално е открита от арабите, които я нарекли Алфалфа, което означава „баща на всичките храни“!

Зелена Енергия съдържа три суперхрани и то в идеалното съотношение, за да работят в синергия една с друга, но и с нашия организъм. Когато чуем фразата „зелена енергия“, обикновено я свързваме с възобновяеми енергийни източници. Продуктът Зелена Енергия на AquaSource представлява нещо подобно за човешкото тяло. За разлика от изкуствените източници на енергия – от стимулантите до захарта, които често биват използвани и предизвикват временен приток на енергия, последван от голямо понижение на нивата на енергията – Зелена Енергия е възобновяем източник в дългосрочен аспект. Тя осигурява естествена енергия от чудесни нутриенти и допринася за дългосрочно добро общо здраве, бързо осигурява моментна енергия, но също така в дългосрочен план натрупва в организма натурална енергия.

Синьо- зелени водорасли АFA на Аквасорс

Синьо-зелените водорасли датират още от преди 2,8 милиарда години и се смята, че до голяма степен са отговорни за създаването на нашата атмосфера, предоставяйки условията на живот на Земята такива, каквито ги познаваме днес. Те формират основата на хранителната верига. Почти е невъзможно днес да си представим света такъв, какъвто е бил тогава. Дори само като разберем историята на синьо-зелените водорасли можем да видим от колко кратко време ние, хората, сме на земята.

Докато синьо-зелени водорасли могат да се открият във водоизточници по цял свят, то водораслите, виреещи в езерото Кламат са напълно различни поради уникалните географски и екологични условия в тази област.

Ползите от АФА са безбройни, а като хранителна добавка може би това е най-важната, която всеки трябва да взема. Знаем, че едно от разочарованията в нашата индустрия е, че не можем да пишем много за истинската сила и способности на някои от нашите продукти. Но най-доброто, което можем да направим, е всеки сам да ги опита, а и лично да разговаря с тези, които ги вземат вече от години.

Освен ползите, които всеки ще усети от приема на AquaSource водораслите, е добре да помним също, че те са:

- Изключително богат и лесно усвоим източник на висококачествен протеин

- Изобилстват от хлорофил, който подпомага изграждането на кръвта ни

- С много висока концентрация на фикоцианини, които подпомагат имунната система като стимулират производството на стволови клетки от костния мозък.

- Със съдържание на 40 макро- и микроминерала, плюс всички необходими аминокиселини.

Поради ограниченото място не е възможно в тази статия да навлезем във всички области, в които съставните части на АФА биха могли да бъдат от полза за човешката физиология, но бих искал накратко да изброя някои от най-важните начини: Витамини B и C: АФА е богата на витамин В и С, което подпомага борбата на организма срещу стреса, а също така и за по- ефективното производство на енергия.

Протеин: АФА е пълноценен, естествен източник на протеин – 60% от нея е протеин. Със своите 18 аминокиселини, протеините в АФА са много по-лесноусвоими от организма и също много по-лесно произвеждат важните за здравето на мозъка невротрансмитери. Фикоцианинът, който се съдържа в АФА, също така действа в синергия с аминокиселините в това отношение.

ФЕНИЛЕТИЛАМИН: (ФЕА) това е мозъчен химикал, произвеждан в тялото ни от две аминокиселини и се съдържа в концентрирана форма в АФА. ФЕА повишава активността на определени невротрансмитери в мозъка, които контролират нашите способности да се фокусираме и да бъдем съсредоточени. ФЕА притежава и множество други ползи, но те се свързват с щастието, повишава нивата на допамин, което предизвиква чувство на концентрация и позитивност, и ефективността на друг химикал – норепинефрин, които подсилват чувството на щастие и радост.

Желязо: АФА e един изключителен източник на желязо, което е от голямо значение за доброто здраве и особено важно за тези, които спазват строги диети или пък са вегетарианци.

Ползи за храносмилането: АФА съдържа хиляди ензими и най-важното е, че те се съдържат в продуктите на AquaSource с водорасли благодарение на ниската температура, която се използва при нашия процес на сушене.

Колониите с AFA показват интелигентност чрез комуникация между клетките с невропептидите; учат се и се адаптират към промените в околната среда“ (Barry, W. T, 1977 г.). „Всяка друга форма на живот се е моделирала след известен аспект по водораслите. Изобилието им на невропептидни прекурсори допринася за способността на мозъка да обработва информация и да постига чувство на благополучие и фокусираност на ума.“

„Малък протеин, наречен субстанция Р, е мощен невротрансмитер. Той се състои от аргинин, лизин и пролин, всеки от които се съдържа в AFA. Невероятният ефект от веществото Р е, че той увеличава способността за учене и повишава чувството ни за благосъстояние. Той прави това като стимулира мозъчните клетки да развиват повече дендритни шипчета на мозъчните клетки, които достигат и комуникират с други мозъчни клетки.“ Водораслите на помощ, Карл Дж. Ейбрамс

Всички тези ползи в един толкова прост продукт, който расте целогодишно във водата, след това се събира и после се суши чрез патентования от AquaSource процес на сушене BioActive Dehydration®, който изсушава водораслите до прахообразна форма с буквално никакво разрушаване на хранителните вещества, цвят, мирис или вкус, поставен в капсули и доставен до вашия дом!

 

 


За информация и поръчки: