+359 878 292 513

NATURAL FACTORS - АШВАГАНДА 300 мг Х 60

NATURAL FACTORS - АШВАГАНДА 300 мг Х 60

Тегло: 22.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


АШВАГАНДА 300 mg

Ashwagandha

Хранителна добавка, 60 V капсули

 

 

Ашваганда на канадската компания Natural Factors е натурален, висококачествен продукт допринасящ за нормалното състояние на нервната, имунната и сърдечно-съдовата система.

 

Основни ползи:

 Спомага за нормалното функциониране на организма при стресови състояния и психическо напрежение.

· Подпомага концентрацията и намалява липсата на мотивация за действия.

· Допринася за редуциране на нервното напрежение и безпокойството.

· Влияе положително за по-бързото заспиване и здравословния сън.

· Благоприятства върху паметта и по-бързото запаметяване на нова информация.

· Съдейства за възстановяване на жизнените сили.

· Поддържа нормалното функциониране на имунната система.

 

 

 

Повече от 4000 години ашваганда е едно от най-известните и най-често използвани растения в традиционната индийската медицина наречена Аюрведа. Билката е известна още и като „индийски жен-шен“ и се слави със свойствата си да подобрява настроението, да енергизира тялото и да влияе положително върху психо-емоционалния баланс. Също така спомага за поддържане на кръвната захар и липидните профили в норма.

Всяка капсула от продукта на Natural Factors съдържа 300 мг екстракт от корен на ашваганда, еквивалентен на 7200 мг сушена билка. Екстрактът е стандартизиран до 5% витанолиди (активни съединения с най -значими фармакологични ползи).

 

Екстрактът патентован като KSM-66 е създаден с помощта на уникален процес на екстракция, без употреба на алкохол или други химически разтворители. Ефективността и безопасността на KSM-66 се потвърдени в многобройни научи поучавания. Смята се, че това е най-ефикасният екстракт от ашваганда.

Ашваганда на Natural Factors е подходяща за вегетарианци и не съдържа изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

 

Съставки: (в 1 капс.) дн.доза

Ашваганда KSM-66 Органик 300 mg 600 mg

Екстракт от корен, стандартизиран до 5% витанолиди (еквивалентен на 7200 mg

сушена ашваганда)

/Withania somnifera/

Растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), малтодекстрин органик, Оризова пудра органик /Oryza sativa/, екстракт от оризови трици /Oryza sativa/, гума арабика органик, слънчогледово масло Органик.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Адаптоген. Допринася за нормалното състояние на нервната, имунната и сърдечно-съдовата система. Допринася за нормалното функциониране на огранизма при стресови състояния и психическо напрежение.

Забележка: При бременност, кърмене , атрофия или рак на простатата се консултирайте с лекар преди употреба. Избягвайте приема на алкохолк и седативни лекарства едновременно с приема на ашваганда. Избягвайте работата с машини. Може да предизвика лека сънливост.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На място недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada

За информация и поръчки: