+359 878 292 513

Баобаб 500 мг. х 60 капсули

Баобаб 500 мг. х 60 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: CANNADERM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БИОВЕА БАОБАБ капсули 500 мг. * 60

Баобаб е дърво характерно за Африка. Дава плодове, чиято пулпа е с високо съдържание на витамин С, както и други хранителни вещества, които могат да подобрят и укрепят цялостното ви здраве, имунната и нервната системи и да подобрят мозъчната дейност като цяло. Суровият плод е с огромно количество антиоксиданти. Увеличава енергията и пъргавината на ума. Нормализира кръвното налягане. Балансира настроението и намалява стреса. Повишава имунитета и здравето на кожата. Представлява силен антиоксидант.
Баобаб е нова суперхрана с невероятен хранителен профил, която съдържа витамин С, калий, тиамин, калций, витамин B6, полифеноли, както и диетични фибри.

Как повлиява хранителната добавка баобаб на организма:

Настроение: Като отличен източник на тиамин, витамин В6 и витамин C, баобабът може естествено да Ви помогне да балансирате психологическите си функции, като например вашето настроение. Той ще Ви осигури спокойствие и релакс.

Енергия: Витамин С и витамин B6 в баобаба са двата витамина, които могат да допринесат за борбата с чувството на умора и отпадналост.

Храносмилане: Снабден с природни диетични фибри и калций, баобабът може да помогне за подобряване на храносмилането, което е от съществено значение за цялостното добро здраве и благополучие.

Стрес: Баобабът като добавка е отличен източник на калий, което може да помогне за намаляване на кръвното налягане, за успокояване на ума и тялото и за намаляване на симптомите, свързани със стреса.

Регулиране на тегло: Както бе споменато по-горе, баобабът е мощен източник на енергия, както и на витамин B6, витамин С, тиамин, калий, калций и фибри, които могат да спомогнат за повишаване на метаболизма и изгаряне на мазнините.

Здраве за кожата: Баобабът е суперхрана, която съдържа огромно количество антиоксиданти. Те помагат в борбата със свободните радикали, укрепват клетките на кожата и съдействат за образуването на нов колаген.

Имунна система: Витамин С е мощен витамин, който може да подсили имунната система и да помогне в борбата с болестотворните бактерии.

 

За информация и поръчки: